Dagens Dagbok - Lördagen den 20 september 2008 - Eftermiddagen.

Jag gick iväg ut på en promenad vid strax före tolv. Jag gick till Hökarängen och sen tillbaka till Farsta igen en annan väg, och så lite runt i Farsta. Ganska så exakt en timme gick jag. Och jag lyssnade på ett Sommarprogram under tiden. Soligt ibland och molnigt ibland var det, men skönt promenadväder.


När jag kom hem igen, vid strax före ett, så hade Borzko kommit hem från gymmet, ätit lunch, och sen så hade han stuckit iväg igen. Han hade åkt iväg en sväng till sitt jobb, för att hämta hem lastbilen inför måndagens jobb.


Jag åt lite lätt lunch när jag kom hem, och tog en fika. Sen så tog jag med mig datorn upp till vardagsrummet och satte mig där och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Vid halvtretiden så kom Borzko hem igen. Han satte sig då också uppe i vardagsrummet. Vi tog en fika, och pratade lite. Sen så satte han sig och läste i sin bok, och jag satt med datorn först, och sen övergick jag också till min bok.


Klockan halvfem så hade Jenny bett mig väcka henne, efter åtta timmars sömn. Sen klockan fem så åt Borzko och jag middag, och Jenny åt typ frukost. Vi satt sen alla tre i över en timme vid köksbordet och pratade.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Här har vi haft fint väder idag också, det var riktigt varmt i solen. Var ute och gick i två timmar i skogen, och sedan var jag hos mamma i eftermiddag. Modo spelade hemma så min sambo åkte givetvis och kollade på matchen. Tycker att det är trist när det är matcher på helgen, men jag fick ju umgås med mamma och bli lite ompysslad och slapp laga mat själv så jag är nöjd ändå :)

Mysigt att du fick umgås med Jenny ett tag idag också!



Hoppas att kvällen varit bra.



Kramar

2008-09-20 @ 22:34:38
Postat av: Bim

---> Josefin: Det lät ju som du har haft en mysig dag!



Och jag har haft en trevlig kväll, med även ett par timmars samvaro med Jenny!



Kram!

2008-09-20 @ 22:57:35
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja det var en mysig dag i lördags :)

Det blev en bra dag igår också, mamma följde med oss på en långpromenad i ett naturreservat som ligger en bit härfrån. Mamma hade aldrig varit där så vi gick och kollade i några timmar. Det var så härligt väder, varmt och skönt.

Läste att du hade lite dåligt samvete för att du var inne, men det ska du inte ha. Bokläsardagar är bra dagar och det behövs också :)



Kram

2008-09-22 @ 08:47:44
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag får alltid lite dåligt samvete om jag är inne en hel dag... Men samtidigt så är det ju så underbart skönt att bara sitta och läsa en hel dag! :-)



KRAM!!

2008-09-22 @ 15:09:58
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0