Dagens Dagbok - Lördagen den 20 september 2008 - Kvällen.

Efter middagen sen så flyttade vi alla tre upp till vardagsrummet. Jenny och jag satt lite med våra datorer, och Borzko satt och läste i sin bok.


Så småningom så gick Jenny ner och duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så stack hon iväg vid kvart över åtta. Hon skulle åka till jobbet för att jobba ännu ett nattpass. Sen i morgon bitti när hon har jobbat klart så åker hon hem till Jocke i Södertälje igen. Men det har varit mysigt att få rå om henne här i ett par timmar i två kvällar i rad. :-D


Borzko och jag satte sen igång en dvd-film vid niotiden. Det blev den tre år gamla filmen: "Hostage" (Gisslan) med Bruce Willis. Recension finns som vanligt i ett separat inlägg.


Massor med gott att äta och dricka blev det förstås som vanligt också. Glass, chips, och godis blev det för mig.


När filmen var slut vid halvelvatiden, så satte sig Borzko och läste i sin bok igen, och jag satte mig med datorn en stund. Nu ska jag nog snart också läsa i min bok istället.


Just det! Glömde skriva förut i eftermiddagens dagbok, att Borzko och jag plockade undan möblerna på vår lilla uteplats i dag, och ställde ner dom i källaren. Nu är definitivt hösten här... :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0