Dagens Dagbok - Lördagen den 27 september 2008 - Dagen.

Borzko och jag satte igång med veckostädningen så fort vi var klara med frukosten. Vi hjälptes åt en stund, och sen så lämnade jag resten åt honom, för att jag skulle åka in till stan.


Jag tog tunnelbanan till T-Centralen. Satte mig sen på Espresso House en stund och tog en Vanilla Latte medans jag väntade på Jenny, Jocke, och Tindra.


När dom kom så fick jag min kasse med mina grejer som jag hade glömt kvar när jag var i Södertälje tidigare i veckan. Vi hann få en liten pratstund, och vi hann med att kramas, och jag gick med dom bort till busshållplatsen där dom tog bussen ut mot Djurgården och Gröna Lund.


Sen så gick jag mot affärerna i City för att se om jag kunde hitta några skor eller stövlar inför hösten och vintern. Mina fötter har blivit så mycket sämre av artrosen så jag kan inte ha några av mina gamla skor och stövlar längre. Jag måste köpa nya i en storlek större numer, storlek 40, och slänga alla gamla.


Jag hittade två par stövletter på Din Sko som jag köpte. Ett par lite tunnare och lite finare. Och så ett par lite tjockare och mjukare som jag kan ha när jag ska ut och promenera. Bilder kommer i separat inlägg.


Jag kunde ju inte låta bli att titta på böcker heller. Så det blev ju förstås fyra stycken pocketböcker också.


Lunch köpte jag på Pressbyrån, en macka och en dricka blev det, och jag satt ute och åt det på en bänk, för det var riktigt skönt och ganska så varmt då.


Åkte hemåt vid kvart över ett, och kom hem vid kvart i två. Borzko och jag hann med en fika och en pratstund då, och sen så stack han iväg vid kvart över två.


Borzko skulle till Globen och möta upp med några av sina jobbarkompisar. Först så skulle dom ut och äta en pizza och dricka ett par öl. Sen så skulle dom på Söderstadion och se Hammarby spela fotboll mot Trelleborg. Och efter matchen sen så ska dom förmodligen in mot Söder och gå ut någonstans och dricka öl, snacka, och festa lite.


Sen när Borzko hade gått, så gjorde jag klart det som var kvar av veckostädningen. Höll sen på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och slutligen så satte jag mig med datorn sen uppe i vardagsrummet.


Jimmy är ju i Köpenhamn med sina jobbarkompisar, och han har det bara bra, och kommer hem i morgon eftermiddag.


Jenny åker direkt från Gröna Lund hem till en kompis. Och sen så ska dom hem till en annan tjej på middag, och efter det så ska dom förmodligen in till stan och ut på krogen.


Så medans alla mina tre familjemedlemmar ska ut och festa i kväll, så ska jag ha en riktigt mysig och skön hemmakväll alldeles för mig själv! ;-D

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas du får en supermysig kväll med alla dina böcker och lilla datorn! :-) kram

2008-09-27 @ 17:17:10
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack så mycket! Det har jag tänkt att ha! Jag ska även titta/lyssna på några musiktävlingsunderhållningsprogram (!) på teve har jag tänkt. Och självklart äta en massa gott! ;-D KRAM

2008-09-27 @ 17:22:07
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0