Dagens Dagbok - Lördagen den 27 september 2008 - Kvällen.

Sen så satt jag uppe i vardagsrummet och delade min tid mellan datorn och boken. I datorn så blev det mest bloggläsning och nyhetsläsning som vanligt. Boken jag läste i var: "En enkel plan" av Scott Smith.


En sväng till Centrum blev det också. Till Hemköp gick jag, och jag handlade godsaker till mig själv, både till middagen och till kvällen.


Fortsatte sen att varva datorn med boken fram till klockan åtta, då jag satte igång teven istället. Och det blev bara tittande, och framförallt lyssnande, på en massa musikprogram under kvällen. Datorn fick vara med i knäet förstås också.


Först så tittade jag på "Musikmaskinen" på Kanal 5. Sen tittade jag på den sista timmen av "Lena och Orup" på SVT 1. Det var samma show som jag och Jenny såg på Chinateatern i mars 2007. (Läs inlägget om det här.)


Efter det så blev det den sista halvtimmen av "Sing a long" på TV 3. Och efter det "Extra, extra!", också på TV 3.


Efter tre timmars tittande och lyssnande på teven, så stängde jag av den, och satte mig och läste i min bok igen istället, och det lär jag väl fortsätta med efter att jag har bloggat det här.

Kommentarer
Postat av: Maria, kiruna

Låter som en trevlig kväll. Jag sitter just och tittar på en tv serie från Taiwan på en streaming sida, blir väl sova strax med :)

2008-09-28 @ 00:37:54
Postat av: Bim

---> Maria, Kiruna: Okej! Någon serie från Taiwan har jag nog aldrig sett! ;-D

2008-09-28 @ 09:30:16
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0