Dagens Dagbok - Måndagen den 1 september 2008 - Kvällen.

Kvällen blev lugn som vanligt. Jag höll som vanligt på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och så satt jag en hel del med datorn också förstås.


Jimmy satt större delen av kvällen på sitt rum framför datorn.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag, och Jimmy och jag tog en fika samtidigt. Sen så satt vi alla tre och pratade ganska så länge. Efter det så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Och sen så satte han sig i vardagsrummet och tittade på sport på teve.


Hade mycket ont i huvudet och lite ont i magen... Förmodligen är det för oron som kom över Jimmys olycka i morse... Ska lägga mig tidigt i kväll...

Kommentarer
Postat av: Natalie

Vilken tur att Jimmy klarade sig så bra som han gjorde! Take care...

2008-09-01 @ 21:22:30
URL: http://www.tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Ahnna

Hoppas det löser sig med bilen även om det var viktigare att Jimmy klara sig. Hoppas nu att han mår bättre snart. och inte får leva med nackont.Kramisar Ahnna

2008-09-01 @ 21:24:26
Postat av: Therése

Hoppas att du kunde sova ut och mår bättre idag?

Angående din senaste kommentar i min blogg så besvarar jag den här eftersom kommentarerna lätt försvinner i bloggmassan. (här får du väl ett mail så fort en kommentar är tillagd?)





Dina bilder ÄR verkligen asvackra! Man ser att du har öga för det där med bild och form. :)



Det är verkligen superkul att du förstår ironin! Ibland tar folk det jag skriver på fullaste allvar, vilket kan leda till rejäla missförstånd. s

Trots att saker kan låta väldigt "hårda" så är det mer "rått, men hjärtligt" än illa menat.



Även om vi skriver på olika sätt så uppskattar jag att läsa om dina happenings här i Farsta med omnejd. Vi är inte så olika som man kan tro heller! Ungefär samma musik- och klädsmak (har flera toppar som du också har enl fotona) samt konservativ smak när det kommer till födoämnen. Jag äter också helst samma glass, godis, pizza etc om och om igen. :)



2008-09-02 @ 10:28:11
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Josefin

Det är inte konstigt att du fick huvudvärk och ont i magen, vem skulle inte få det om ens son var med i en bilolycka? Usch, det låter riktigt hemskt när man skriver om det också.



Hoppas att du (ni) mår bättre idag!



Kramar

2008-09-02 @ 13:32:47
Postat av: Bim

---> Natalie: Ja, det kan man verkligen kalla för tur... Hade taxin träffat en halvmeter längre bak, så vet man inte om Jimmy hade blivit skadad... För dörren är nog inte så stark... Nu tog det mest på fronten och däcket...

2008-09-02 @ 15:13:12
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Ahnna: Bilen vet vi inte än hur det blir med den... Men Jimmy mår bra. Bara lite ont i axeln i dag. I morgon ska han jobba igen.

2008-09-02 @ 15:14:10
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Ja, jag sov riktigt bra i natt. Och jag mår mycket bättre i dag. Jimmy mår också bra. Han har bara lite ont i axeln i dag.



Ja, jag får ett mail så fort jag får en kommentar. Det är jättebra tycker jag.



Tack så jättemycket för ditt beröm om mina bilder! Jag blir jätteglad över det!



Jag älskar din humor, din sarkasm, och din ironi! Jag har tolkat det precis som du beskriver det här. Och det känns ju skönt att jag har förstått dig rätt!



Kul att du gillar min blogg! Och det är ju faktiskt tråkigt att bara läsa bloggar som är precis som sin egen! Och det gäller ju verkligen inte oss två.



Men som du skriver, att vissa saker är vi lika på. Är man en Cookie Dough-fantast, då måste man ju vara supertrevlig! ;-)



Kram på dig!

2008-09-02 @ 15:21:33
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Josefin: Både jag och Jimmy mår bra i dag! :-D



Kram!

2008-09-02 @ 15:23:59
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det var skönt att höra!



Kramar

2008-09-02 @ 22:38:44
Postat av: Bim

---> Josefin: :-D

2008-09-03 @ 17:46:52
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0