Dagens Dagbok - Söndagen den 14 september 2008 - Eftermiddagen.

Jag satt och läste i min bok uppe i vardagsrummet till tolvtiden. Då vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och jag åt lite lätt lunch. En fika och en pratstund blev det också. Sen efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Sen så satte jag mig med datorn i köket, och så gjorde jag ett litet jobb till jobbet. Jag gjorde ett schema med alla våra skickningar, som vi ska ha i skalen. Vi har bara haft ett handskrivet förut, och nu gjorde jag ett snyggt schema över våra skickningar i Excel. Jimmy hjälpte mig lite med några funktioner också.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt lite lätt lunch, och tog en fika, och sen så stack han iväg igen. Den här gången så åkte han iväg till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. När han sen kom hem igen, så satte han sig och läste i sin bok.


Jimmy satt sen på sitt rum, och delade sin tid mellan datorn, teven, och tevespelet. Jag satt i köket och delade min tid mellan datorn och boken.


Borzko stack iväg, för tredje gången i dag, vid halvfyratiden. Han skulle till Söderstadion och möta upp med några kompisar där. Sen så skulle dom se Hammarby möta Kalmar klockan fem.


Jimmy och jag åt middag vid fyratiden. En fika och en pratstund blev det också. Sen så fortsatte han med sitt på sitt rum, och jag fortsatte med mitt i köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0