Dagens Dagbok - Söndagen den 14 september 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan åtta, efter ungefär sju timmars sömn. Och jag vaknade med huvudvärk i dag också, precis som i går... :-(


I går kväll så började jag läsa i boken: "Emma, Mias dotter" av Maria Eriksson, efter att jag hade gått ifrån datorn. Jenny kom sen hem från festen hon hade varit på, vid kvart över tolv, så jag pratade med henne en stund, innan jag la mig för att sova vid halvettiden.


Vaknade sen till vid tvåtiden i natt, när Jimmy kom hem. Och så vaknade jag vid sextiden i morse, när Borzko gick upp för att köra Jenny till jobbet. Ännu en gång vaknade jag vid kvart i sju, när han kom hem igen och la sig för att sova vidare.


Jag gick upp vid åttatiden, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp vid niotiden för att genomgå sina morgonbestyr.


Jimmy sov, och skulle väl förmodligen sova till tolvtiden. Jenny jobbade, och ska jobba mellan halvsju och halvfyra, precis som i går.


I går när jag hade sån huvudvärk, så var jag inte utanför dörren på hela dagen, och gick bara 375 steg på hela dan... I dag så tänkte jag göra tvärtom, så jag gick iväg ut på en promenad så fort jag var klar.


Så vid kvart över nio så gick jag ut på en timmes promenad runt omkring i Farsta. Det var kallt, cirka tio grader, ganska så blåsigt, men soligt och fint. Jag gick i ganska så långsam takt, och så lyssnade jag på ett Sommarprogram under tiden. (Några bilder från promenaden kommer senare i ett separat inlägg.)


När jag kom hem igen, vid kvart över tio, så hade Borzko gått iväg till gymmet i Farstahallen för att träna. Jag åt frukost när jag kom hem, och tog en Ipren. För huvudvärken hade inte släppt av promenaden i alla fall.


Sen så satt jag vid datorn en liten stund. Och efter ett tag så övergick jag till att läsa i min bok istället. Och så satt jag och läste till tolvtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0