Dagens Dagbok - Söndagen den 21 september 2008 - Kvällen.

Och kvällen blev precis likadan som dagen. Nästan hela kvällen så satt jag och läste i min bok. Och så varvade jag med lite datorstunder emellanåt.


En halvtimmes tevetittande blev det också. Mellan åtta och halvnio så tittade jag på: "Hål i väggen" på TV6. Och då fick jag mig dagens skratt också.


Borzko skulle komma hem från sin Mamma vid halvelvatiden ungefär sa han när han åkte. Och nyss så messade Jimmy från Norrtälje att dom skulle åka nu vid halvniotiden. Så han lär ju komma hem nån gång efter halvelva han också.


Jag ska lämna vardagsrummet nu, ställa datorn på sin plats i köket, gå till badrummet och göra mig i ordning, och sen lägga mig i sängen och läsa i min bok, och vänta på att Borzko och Jimmy kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Natalie

Vi har oxå "Hål i väggen". Sist var det fotbollspelare från den största Zagrebklubben och "kända" kroatiska fotomodeller. Båda grupperna får ju ofta sloss mot fördomarna att de inte är så smarta i huvudet. I det här programmet gjorde de sååå dumma fel och därmed bekräftade de tyvärr fördommarna! :))

2008-09-21 @ 22:35:50
URL: http://tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Natalie: Hahaha! Det var ju lite typsikt! ;-D Men visst är det ett kul program!?

2008-09-22 @ 15:04:18
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0