Dagens Dagbok - Söndagen den 28 september 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan nio och genomgick sina morgonbestyr. Och sen så åt vi frukost tillsammans när han var klar.


Vid tiotiden sen så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna. Själv så hade jag tänkt mig att gå ut på en promenad, eftersom det var sol ute. Men jag kände mig lat och slö, och stannade inne istället.


Jag satte mig och gjorde månadens tråkigaste uppgift: fixade alla räkningar och betalningar... Efter det höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Satt lite med datorn och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter också. Satt och läste i "Situation Stockholm" också.


Vid kvart över elva så vaknade Jenny. Hon var ute och festade i natt, och eftersom det blev rätt så sent, så åkte hon hit och sov, istället för till Södertälje.


Hon gick upp, och åt frukost, och jag passade på att äta lite lätt lunch då, och så satt vi och fikade och pratade.


Sen så satte vi oss båda två i köket med våra datorer. Vi höll på med vårt respektive i våra datorer, och så pratade vi förstås också samtidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0