Dagens Dagbok - Tisdagen den 9 september 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på som vanligt här hemma en stund och plockade och fixade med lite allt möjligt. Satt en liten stund vid datorn också.


Vid halvfyratiden sen så åkte jag iväg. Åkte till Jimmys jobb, på Hägerstens Brädgård i Segeltorp, och hämtade upp honom där, när han slutade klockan fyra.


Sen så åkte vi mot Västerhaninge och mot Håga Bildemontering. Tyvärr så åkte vi lite fel så vi hann inte dit innan dom stängde klockan fem. Så vi får åka dit i morgon igen. Vi skulle dit för att Jimmy skulle hämta bland annat sin GPS och lite andra grejer som han har i bilen.


För försäkringsbolaget har nu beslutat att dom inte lagar Jimmys bil efter krocken. Den ska skrotas, och Jimmy får pengar för den istället.


Vi kom hem vid halvsextiden, och då åt vi middag direkt. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jag höll på och plockade och fixade med lite här hemma.

Kommentarer
Postat av: Angela

Nej, det var tråkigt att höra att det inte blir någon reparation av Jimmys bil. Hoppas åtminstone att han får ut rejält med pengar så det kan bli en ny/annan bil istället. Kram

2008-09-09 @ 21:36:29
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var tråkigt att den inte gick att laga. Men man får ju vara glad att Jimmy inte skadade sig. Han får ju pengar så han kan köpa sig en ny bil. Kram.

2008-09-10 @ 15:00:18
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0