Dagens Dagbok - Torsdagen den 11 september 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, och ringde några samtal. Sen så gick jag till Centrum för att handla födelsedagspresenter. Köpte det jag skulle till dom två som vi ska fira i kväll, och sen så gick jag hem igen.


Höll sen på med lite allt möjligt här hemma. Slog in presenterna bland annat. Och fixade lite här hemma. Satt lite med datorn en stund också.


Jenny kom hem vid halvfemtiden. Vi satt i köket och pratade en stund. Sen så kom Jimmy hem från jobbet vid femtiden. Då åt vi middag ihop alla tre. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Och sen så gjorde vi oss i ordning alla tre, för att åka iväg för att fira min systerdotter som fyller 24 år i dag, och hennes fästman som fyller 26 år i nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hoppas att ni haft en trevlig kväll, och att du tillåtit dig att fika när ni uppvaktade din systerdotter och hennes kille :)



Hoppas att allt är bra med dig!



Jag har börjat lyssna på en ljudbok, Anna Janssons senaste "Inte ens det förflutna". Det är första gången jag lyssnar på en ljudbok och jag har inte riktigt bestämt mig om vad jag tycker än om det. På sätt och vis är det skönt att bara lyssna och ibland göra andra saker samtidigt, men å andra sidan går det ganska långsamt. Det blir i alla fall mer spännande att lyssna på boken än att läsa själv, uppfattar du också ljudböcker så?

Den här boken är verkligen jättespännande och bland den bästa deckare jag läst (lyssnat på blir det väl i det här fallet). Vi får inte missa "Främmmande Fågel" som börjar på tisdag, av det jag sett på reklamen så ser det välgjort ut.



Och imorgon är det fredag ;)



Kramar

2008-09-11 @ 22:18:00
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en mycket trevlig kväll! Och jadå, jag åt massor med onyttigt! Både tårta, kakor, och massor med godis! ;-)



Jag gillar ljudböcker, men jag tycker att det går lite väl långsamt. Jag har bara lyssnat när jag har varit ute och promenerat hittills. Och jag har bara lyssnat på fyra böcker tror jag.



Jag kanske ska se "Främmande fågel". Har inte bestämt mig än. Är ju inte så mycket för serier, gillar ju filmer bättre.



Och IDAG är det fredag! Wiieee!!!! ;-D



Kram!

2008-09-12 @ 16:05:27
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0