"Hostage" (Gisslan)

         


"Hostage" (Gisslan) - 2005

"Jeff Talley, gisslanförhandlare vid Los Angeles-polisen, har dragit sig tillbaka till landsorten efter ett gisslandrama som gick dödligt fel. Nu kastas han tillbaka i hetluften! Tre ungdomsbrottslingar har intagit en miljonärsvilla och håller ägaren och hans familj som gisslan. Talley överlämnar ansvaret till myndigheterna, men det står mer på spel bakom villans högavancerade säkerhetsanordningar än han anar ... Plötsligt tvingas Talley ta upp kampen mot ett brutalt gangstersyndikat, som har kidnappat hans egen familj för att få honom tillbaka in i spelet. Gisslanförhandlaren är nu fången i ett dubbelt gisslandrama! Bruce "Die Hard" Willis är tillbaka, som vi känner och älskar honom: i rollen som den stenhårde snuten som helst går sina egna vägar! Gisslan bjuder på skottsäker action, oförutsägbar spänning och iskall psykologisk terror - men vänta, det är ju hela tre saker? Nej, det är mer ändå! För utöver ett rafflande gisslandrama bjuds vi på Bruce Willis stensäkra comeback! Som mannen som måste avgöra om han är beredd att offra en främmande familj - för att rädda sin egen..."

(Kopierat från LoveFilm)

Den här filmen har jag sett förut, för tre år sen när den kom. Men vi kände för att se om den, för både Borzko och jag tycker att den är så bra.

Jag älskar såna här maffiga actionfilmer när dom är bra gjorda (som den här), och när det är en bra skådespelare som har huvudrollen (som i den här).

Bruce Willis är ju en av mina favoritskådespelare när det gäller actiongenren. Och han är ju lika bra i den här filmen, som i dom klassiska "Die Hard"-filmerna.

Betyg: 4 av 5.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0