Dagens Dagbok - Fredagen den 24 april 2009 - Eftermiddagen + Första halvan av Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin veckans lediga dag i dag. Och även den här veckan så hade han varit snäll och tagit hand om veckostädningen här hemma. Och han hade även köpt tulpaner till mig. :-D


En fika och en pratstund blev det när jag kom hem. Sen efter det så gick jag ut på en liten promenad. Borzko stannade kvar hemma, och satt och läste i sin bok. Jag gick runt omkring i Farsta i ungefär en timme. En glass blev det på vägen också.


När jag sen kom hem igen så satte sig både Borzko och jag uppe på vår övre balkong. Vi fikade, pratade, läste i våra böcker, och jag solade ansiktet och armarna lite. Middag åt vi vid femtiden.


Satt där ända till sextiden, då solen försvann bakom huset framför oss.


Borzko stack då iväg till sitt jobb, för att hämta hem lastbilen, eftersom han ska jobba extra i natt och i morgon förmiddag.


Jag satte mig i köket med datorn, och så gjorde jag månadens tråkigaste uppgift: betalade räkningarna...


Jimmy kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt bara middag snabbt, och sen så stack han iväg för att hämta upp två kompisar på Arlanda.


Borzko kom hem igen vid sjutiden. Och då gick han och la sig för att sova, för han ska gå upp klockan ett i natt för att jobba extra i natt och i morgon förmiddag.


Efter att jag var klar med räkningarna, så höll jag på med diverse hushållsbestyr här hemma.


Och när jag tyckte att jag var klar med det, så tog jag min dator och min bok och flyttade upp till vardagsrummet.


(Några fotografier från eftermiddagen kommer lite senare i ett separat inlägg).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0