Dagens Dagbok - Lördagen den 18 april 2009 - Eftermiddagen.

Och sen så fortsatte eftermiddagen ungefär som förmiddagen. Jag fixade, pulade, donade, ordnade, grejade, plockade, och småstädade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Diskmaskinen, tvättmaskinen, och torktumlaren fick jobba också.


Jag började att läsa i en ny bok: "I denna ljuva sommartid", även den av Mari Jungstedt. Jag satt också en del vid datorn, och bland annat så gjorde jag en bokbeställning från Bokus, som jag har bloggat om i ett inlägg tidigare.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Då blev det lite lätt lunch, en fika, och en pratstund för oss båda. Sen så satte sig Borzko och läste i sin bok.


Vid tretiden så kom Jimmy hem från jobbet. Då gick han och Borzko ut till Jimmys nya bil, och fixade lite med den.


Sen vid fyratiden så åt vi middag tillsammans alla tre. I dag så blev det mat från vår lokala pizzeria på gatan. Borzko och Jimmy åt pizza, och jag åt en pastasallad med räkor.


Efter maten sen så åkte vi alla tre iväg i Jimmys bil. Vi åkte till Biltema i Haninge, där Jimmy köpte lite prylar. Ett besök på OKQ8 blev det också.


Sen åkte vi till Farsta Centrum och till Hemköp. Där handlade vi en hel del matvaror, och också lite gott till kvällen.


Jimmy och Borzko släppte sen av mig hemma. Och sen så åkte dom iväg till verkstan bredvid Borzkos jobb där killarna skulle hjälpa till med några grejer på bilen.


Jag satte mig och läste i min bok när jag kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0