Dagens Dagbok - Måndagen den 6 april 2009 - Kvällen.

Gick iväg vid halvfemtiden mot Centrum och till tunnelbanan. Åkte in till Skanstull och promenerade till Frans Schartaus Gymnasium. Mötte upp med min syster utanför som åkte bil dit. Och så gick vi till aulan och väntade på att dom skulle öppna.


Vid halvsextiden så öppnade dom, och vi fick våra favoritplatser längst fram som vanligt. Sen så satt vi i en timme och pratade medan aulan fylldes av cirka 550 kvinnor och 50 män.


Halvsju började "Kör för alla!" En timme och en kvart sjöng vi på ordinarie tid. Och sen så sjöng vi en kvart extra. Och precis lika roligt som vanligt var det i dag också.


Vid åttatiden så slutade vi, och syrran och jag sa hej då. Jag gick till tunnelbanan, missade precis en, och var hemma i Farsta vid kvart i nio.


Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Jimmy hade kommit hem från jobbet vid sjutiden, och Borzko vid åttatiden. Båda hade ätit middag, och duschat och gjort sig i ordning.


En fika och en pratstund blev det när jag kom hem. Sen så satte sig Borzko framför teven, Jimmy framför sin dator, och jag framför min dator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0