Dagens Dagbok – Fredagen den 21 augusti 2009 – Eftermiddagen.

 

En vanlig eftermiddag hemma.

 

Som vanligt varvade jag mellan tre saker:

 

- Hushållsbestyr.

 

- Bokläsning.

 

- Datorsittande.

 

(Märks det att jag har en svacka i min blogglust!?) ;-/


 


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Det är itne alltid man känner för att skriva :-) O som jag tyckte att inte blev någon utveckling så det var en av anledningarna att jag slutade blogga och tog bort min blogg.

Men det kanske kommer mera efter allt kalasande i helgen.....

2009-08-21 @ 18:58:59
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Det är väldigt, väldigt sällan som jag inte känner för att blogga. Har ju snart haft bloggen i fyra år, och det är inte många gånger på den tiden.

Utveckling av bloggen, det bryr jag mig inte om. Jag gör bara det som jag tycker är kul. Men det blir säkert bloggande om helgens firande. :-)

2009-08-21 @ 19:10:56
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mimmi säger att hon tog bort sin blogg vid bloggtorka. Jag å andra sidan, har på sistone fått påhopp efter i stort sett varje inlägg jag har skrivit och valde då att i stället lösenordsskydda min blogg. Tills jag kom på att jag då låter påhopparen vinna och tog bort lösenordsskyddet.Synd att det inte går att blockera vissa ifrån att läsa bloggen.Hoppas hursomhelst att din bloggtorka försvinner snart, saknar ju ditt bloggande:)

2009-08-21 @ 19:20:43
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Tråkigt att du får så många påhopp... Jag får ju också lite i perioder. Och Jenny får mycket i vissa perioder...Jag kommer ALDRIG att lösenordsskydda min blogg. Däremot kommer jag kanske framöver att blockera vissa IP-nummer.Min bloggtorka försvinner säkert till i morgon. ;-DTack för att du saknar mig! :-)

2009-08-21 @ 19:26:12
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det är extremt tråkigt att vissa kan vara så fega att dom hoppar på en. Samma personer skulle säkerligen inte våga komma och konfrontera en IRL. Det är fegisar och vi måste hålla ut och stå emot! Hehe...Bra, bort med bloggtorkan Bim!:) Kram

2009-08-21 @ 19:58:54
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Nej, dessa personer skulle nog aldrig våga säga något om man var öga mot öga. Och vi ska aldrig låta dom vinna! :-) Kram!

2009-08-21 @ 22:39:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0