Dagens Dagbok – Lördagen den 1 augusti 2009 – Eftermiddagen.

Klockan tolv så vaknade Jimmy, och han gick då upp. Han åt frukost, och Borzko och jag åt lunch samtidigt. Och vi satt sen alla tre och fikade och pratade en lång stund i köket. Sen efter det så duschade Jimmy, och gjorde sig i ordning.

 

Jag hade planerat sedan länge, att åka in för att titta på PrideParaden. Jag tycker att det är jättekul att titta på den. Jenny gillar ju också att se den, och oftast har jag åkt in med henne, men hon är ju fortfarande i Turkiet. Varken Borzko eller Jimmy är speciellt intresserade av att se den, men Borzko hade i alla fall lovat mig att följa med mig in.

 

Men jag vet inte riktigt varför, men när det var dags att åka in, så hade jag ingen större lust. Ingen egentlig orsak hade jag, eller kanske många små orsaker. Inte lika kul att åka in med någon som inte är intresserad, mot att åka med någon som tycker det är kul. Inte heller så kul att åka in själv. Tråkigt väder. Mörkt, grått, trist, igenmulet, blåsigt, och även några regnskurar tidigare. Lite ont i huvudet hade jag också, och jag kände mig lite låg, trött, och seg i dag. Så jag struntade faktiskt i paraden i år. Tror inte att jag har missat den på många år tidigare, utom dom åren som vi har varit utomlands precis då. Men, men, den kommer ju tillbaka nästa år, så jag får väl gå då, och då kanske med Jenny.

 

Istället så stack både jag, Borzko, och Jimmy iväg i bilen bort till Kungens Kurva. Borzko var ute efter en ny GPS, att ha i lastbilen när han jobbar, som vi visste fanns på OnOff, men vi ville även kolla på MediaMarkt. Den var lite billigare på MediaMarkt, men där var den tyvärr slut, och dom visste inte när den skulle komma in igen. Så då åkte vi bort till OnOff, och så köpte vi den där istället.

 

Några regnskurar kom det under shoppingturen, så jag var rätt så glad att jag faktiskt struntade i PrideParaden.

 

Vi åkte sen hem igen, och Borzko och Jimmy satte sig och fixade med GPS:en. Jag satte mig då och läste i min bok.

 

Vid fyratiden sen så åt vi middag. Och som så ofta på helgerna här hos oss, så blev det mat från vår lokala pizzeria på gatan, Pizzeria Americana. Jag åt en pizza Daniella.

 

Efter maten så stack Borzko och Jimmy iväg en sväng med bilen, för att testa Borzkos nya GPS. Dom åkte även en sväng till Willys i Länna och handlade lite gott att äta till kvällen, när dom ändå var ute och körde.

 

Jag satte mig återigen och läste i min bok medans dom var borta. 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Här har det faktiskt inte regnat något alls idag! :-)

2009-08-01 @ 18:49:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Nehej! Det har kommit några skurar här i Farsta. Och även när vi var i Kungens Kurva.

2009-08-01 @ 19:04:41
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0