Dagens Dagbok – Lördagen den 15 augusti 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med tre fotografier).

Mobilen larmade klockan halvsju i morse också. Och jag gick då som vanligt upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det, som alltid, frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn.

 

Borzkos mobil larmade klockan åtta, och han gick då upp, och genomgick sina morgonbestyr. Han åt sen frukost, och då tog jag en fika till, och vi hade en pratstund.

 

Borzko stack sen i väg till Farstahallen för att träna.

 

Jag höll på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Satt lite med datorn gjorde jag också. Och jag läste även lite i min bok.

 

Vid strax före elva sen, så gick jag till Centrum, för att möta upp med mamma och pappa där. Vi gick sen runt lite i affärerna, och mamma shoppade en del. Jag köpte två saker, men dom var inte till mig, utan det var presenter till någon… ;-)

 

När vi var klara med shoppingen så gick vi till ”Café Maja”, som ligger mitt på Torget.

 

 

Jag tog en caffe latte och en ostmacka.

 

 

Efter en stund så ringde Jimmy. Han hade vaknat, ätit frukost, duschat, och gjort sig i ordning. Så han kom också dit och fikade.

 

Och strax efter så ringde Borzko. Han hade tränat på gymmet i Farstahallen först, och sen så hade han varit på Frisörimperiet i Centrum och klippt sig. Så han kom också dit och fikade.

 

Sen så satt vi alla fem där rätt så länge och pratade, och njöt av solen.

 


 

Så småningom så skiljdes vi åt, mamma och pappa gick hem till sig, och jag, Borzko, och Jimmy gick hem till oss.

 

Jimmy var bara hemma en kort stund, plockade ihop lite grejer, och sen så stack han iväg med bilen, för att möta upp med fyra kompisar. Dom skulle sen, alla fem, åka till den ena kompisens föräldrars landställe uppe i Norrtälje. Och dom kommer inte hem förrän sent i morgon kväll.

 

Borzko stack sen också iväg, fast med tunnelbanan. Han skulle först möta upp med några kompisar, gå och äta en pizza, och ta ett par öl, och sen så skulle dom på Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll.

 

Och jag tillbringade resten av eftermiddagen i min ensamhet här hemma. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jag satt en del med datorn. Och jag satt och läste i min bok. Det var skönt även på eftermiddagen, så jag satt mest på vår övre balkong. Middag åt jag också på balkongen, vid fyratiden.

 

Fortsatte sen att sitta på balkongen och läsa. Läste ut boken: ”Hårdaste mannen i showbiz” av Ron Jeremy, och började sen på ”Bedårande barn av sin tid – Historien om Noice” av David Bogerius.

 

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Trevligt att byta fikaställe för en gångs skull :-)

2009-08-15 @ 21:23:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Jag håller definitivt med dig. Men min Mamma vill nästan alltid annars fika vid Farsta Gård, det är ju liksom lite lugnare där. Och jag rättar mig efter henne i det läget. Men i dag så shoppade vi ju först, och då fikade vi i centrum.

2009-08-15 @ 23:25:21
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0