Dagens Dagbok – Lördagen den 8 augusti 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med fem fotografier).


I morse så larmade mobilen klockan halvsju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det sen. Efter det så packade jag badväskan, plockade med lite här hemma, och satt med datorn en stund.

 

Borzko hade gått upp klockan halvtre, för att jobba extra i natt och i dag. Jimmy hade också gått upp halvtre, för att åka med Borzko i lastbilen.

 

Vid niotiden så gav jag mig sen iväg till stranden, för sjätte dagen i rad. Lika varmt och skönt i dag, som precis hela veckan har varit.

 

Jag satt först och läste i min bok i lite drygt två timmar. Sen vid strax efter elva så kom mina föräldrar ner dit, och då satt jag förstås och pratade med dom.

 

En fika och glass blev det förstås också. I dag smakade jag en ny Magnum som nyligen har lanserats: ”Coco Choc”. Magnum, utan pinne, med cocossmak. Den var i och för sig god. Men jag tycker att den smakade för lite cocos. Ska det vara cocossmak, så ska det vara det ordentligt tycker jag.

 

 

Efter drygt fyra timmar i solen, så tyckte jag att det fick räcka. Så vid halvtvåtiden så gav jag mig iväg hemåt. Och mamma och pappa gick också hem då.

 

Borzko och Jimmy kom hem från jobbet, precis samtidigt som jag kom från stranden.

 

 

Efter att dom båda två hade duschat och gjort sig i ordning i tur och ordning, så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Borzko satte sig, precis som jag, uppe på vår övre balkong, och så läste han i sin bok.

 

(Kunde inte låta bli att ta ett kort på mina naglar igen. Det är så roligt att ha så här långa naglar på sommarlovet. För sen så har jag ju knappt några naglar alls när jag jobbar. Dom går ju av direkt när jag jobbar, förmodligen för att man är för mycket i vatten hela tiden, och mina naglar tål inte det.)

 

 

Vid fyratiden så var vi alla tre jättehungriga. Jag hade missat att äta lunch i dag. Och Borzko och Jimmy hade ätit lunch redan klockan nio i morse. Så vi åt middag vid fyratiden.

 

Middagen intogs på vår övre balkong, och det blev, som nästan alltid på lördagar, mat från Pizzeria Americana.

 

 

Borzko och Jimmy åt varsin pizza och varsitt vitlöksbröd. Jag åt en pastasallad med räkor plus bröd och dressing.

 

 

Efter maten så blev återgick Jimmy till sitt datorsittande på sitt rum. Och Borzko återgick till sitt bokläsande på balkongen. Själv så satte jag mig med datorn en stund på balkongen.

 



Kommentarer
Postat av: Leroy

underbara naglar! låt dem växa nu, akta vatten :)

2009-08-09 @ 20:36:10
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Leroy: Kan bara ha dom i en vecka till, och sen så börjar jobbet igen. Då är jag i vatten så mycket, så dom går av direkt... Tråkigt, men ingenting att göra något åt.

2009-08-09 @ 21:32:40
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Jättesnygga naglar!

2009-08-10 @ 21:52:19
URL: http://phan.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sigrid: Tack så mycket! :-)

2009-08-10 @ 21:56:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0