Dagens Dagbok – Söndagen den 9 augusti 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med fyra fotografier).

 

Även i morse så larmade min mobil klockan halvsju, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det sen. Och sen så packade jag badväskan, fixade med lite här hemma, och satt vid datorn en stund.

 

Borzko hade gått upp klockan halvtre och åkt iväg för att jobba extra, och var inte hemma. Jimmy sov, och skulle sova till tolvtiden i dag.

 

Vid strax före nio så tog jag bilen och åkte iväg till Farstastrandsbadet. Sjunde dagen i rad vid ett bad i dag. Vilken toppenvecka det har varit här i Stockholm. :-)

 

Satt sen och läste i min bok i ungefär två timmar. Sen vid elvatiden så kom mina föräldrar dit, och då satt vi och pratade.

 

Sen vid tolvtiden så kom även Borzko till badet. Han hade jobbat till elva, och sen åkt hem och bytt kläder och tagit sina badgrejer, och sen så kom han också till badet.

 

Vi satt sen alla fyra och solade, pratade, fikade, och badade gjorde vi också.

 

 

Vid tvåtiden så gav vi oss iväg hemåt allihopa. Jimmy var vaken och uppe och hemma när Borzko och jag kom hem.

 

Borzko stack sen iväg direkt med bilen igen. Han skulle till Råsunda för att möta upp med några kompisar. Dom skulle första gå och äta en pizza, och sen så skulle dom se derbyt mellan Hammarby och Djurgården.

 

Jimmy och jag gick en sväng till centrum, och till Phone House. Jag var där och pratade om min nya mobil som jag är supernöjd med, utom när jag tar foton med blixt, som blir helt värdelösa. Dom skulle kontakta Nokia i morgon, och sen kontakta mig.

 

Så här blir korten när jag tar med blixt i mörker… :-(

 

         

 

När vi kom hem igen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Och jag satte mig med min dator och min bok, på vår övre balkong.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0