"Den upplysta stigen" av Kjell Eriksson - 1999 - Bok---------    

Recension av boken: "Den upplysta stigen" av Kjell Eriksson (1999) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Kriminalroman)

---------


"I Den upplysta stigen hittas en ung man mördad, gömd under en gran. Varför kom han till den lilla uppländska byn Ramnäs? Kriminalinspektör Ann Lindell leder utredningen om mordet som skakar om en hel by. Lant-arbetarfamiljen Risberg och den inflyttade insektsforskaren Erik Rosander finns i centrum. Deckaren gör en djupdykning i den uppländska myllan, bland människor och stämningar, med ut-blickar mot både Paris och Peru. Den upplysta stigen är en roman om vår tid, den lilla byn och världen utanför."


(Kopierat från adlibris.se)

---------


Den här boken tyckte jag inte var så särskilt bra. Tyckte den var lite jobbigt skriven, och lite för mycket runt omkring som inte hörde till handlingen. Men den var ändå okej, och kanske att jag testar någon mer bok av den här författaren. Det här var hans debut från 1999 inom deckargenren, och nu har han skrivit ett tiotal i samma serie.
///Bim.

---------   

Betyg:  2,5 av 5.  

---------

Kommentarer
Postat av: Marianne

Kjell Eriksson, träffade vi i dag. Vi åkte en sväng till Uppsala och på Coop Forum satt han och signerade pocketböcker. Vi köpte Nattskärran (den hade vi redan hemma visade det sig sen) och Svarta lögner, rött blod.

Ha en trevlig helg med 30-årskalas och allt.

2009-08-29 @ 17:17:36
URL: http://marianneekwall.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Marianne: Ja, det är alltid kul att träffa författare och få böcker signerade! Gillar du hans böcker? Jag gillade ju inte den här speciellt mycket, men jag kanske ger hans böcker en chans till.Tack! Ha en fortsatt trevlig helg du också! :-)

2009-08-29 @ 22:43:14
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0