"Hårdaste mannen i showbiz" (The Hardest (Working) Man in Showbiz) av Ron Jeremy & Eric Spitznagel - 2007 - Bok---------    

Recension av boken: "Hårdaste mannen i showbiz" (The Hardest (Working) Man in Showbiz) av Ron Jeremy & Eric Spitznagel (2007) (Genre: Skönlitteratur / Dokumentärer/Memoarer/Biografier)

---------   


"Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hela den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berömd för sin livsstil som för sin "skådespelartalang".

Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I Hårdaste mannen i showbiz berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


En helt okej dokumentär bok. Men om man är nyfiken på att läsa en dokumentär bok om porrbranchen, så är DEN HÄR BOKEN mycket mycket bättre tycker jag.
//Bim.

---------   

Betyg:  2,5 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0