"När mörkret faller" - 2006 - Film

         

"När mörkret faller" - 2006 - Film

"Två unga systrar hamnar i en mardrömslik och livsfarlig återvändsgränd när de går emot sin familjs vilja. Några dörrvakter attackeras av ett gäng kriminella och rena kriget utbryter. En framgångsrik kvinna, vinnare av Stora Journalistpriset, polisanmäler sin man som misshandlar henne och chockas när hon inser att hon därmed får en ny fiende i deras gemensamma journalistkollegor. Men vad ingen av förövarna har förutsett är den enorma kampvilja som nu väcks hos de som hotats en gång för mycket. Och en strid på liv och död kan börja… När mörkret faller är historien om tre människoöden som kretsar kring respekt, lojalitet och hemligheter till varje pris – och om modet att ta strid för det man tror på."

(Kopierat från Lovefilm)

En mycket bra och väldigt stark film. Om att leva under hot, och att kunna stå upp för det som är rätt. Jag kan verkligen rekommendera filmen till alla.

Betyg: 4 av 5.

Filmens trailer:


Kommentarer
Postat av: Snurran

Tror jag har sett den för länge sedan, känner igen vissa delar ur storyn och har för mig att den var jättebra :-)

2009-08-15 @ 23:55:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, den är ju tre år gammal, men vi har av någon outgrundlig anledning missat att se den. Men nu gjorde vi det i alla fall, och både Borzko och jag tyckte att den var jättebra. Väldigt verklighetstrogen, realistisk, viktig, hemsk, och superbra skådespelare.

2009-08-15 @ 23:59:35
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0