True Blood.Och jag som ALDRIG tittar på några serier på teve, ska nu faktiskt ta och följa en serie som börjar i morgon. Och det är: "TRUE BLOOD".

Jag har hört av åtminstone tre personer, som brukar tycka ungefär som jag, att serien ska vara helt suverän. Så jag ska i alla fall titta på några avsnitt i början, för att se om det är något för mig. Men det tror jag nog att det är. Vampyrer, blod, sex, våld, kärlek, action, och Alexander Skarsgård, det kan ju bara bli bra! ;-D

(Eftersom det verkar krångla för mig att lägga in filmer i bloggen i dag, så lägger jag in en länk till trailer också. Så funkar inte filmen ovanför, SÅ KLICKA HÄR PÅ LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL TRAILERN.)

 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Attans så mycket bra tv-tips jag får av dig nu Bim. Undrade faktiskt häromdagen vilken kanal denna serie går på eftersom så många pratar om den. Men den börjar i morrn, kanon:)

2009-08-25 @ 20:26:35
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, jag sitter verkligen här och kollar in min teve-höst. Det blir i alla fall True Blood, Idol, och Körslaget. Och sen senare Robinson. :-D Och True Blood börjar som sagt var i morgon klockan tio i SVT. ;-)

2009-08-25 @ 20:30:25
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja samma här:) Desperate Housewives också för min del:)Kollade på tv.nu och såg att true blood börjar först kl 22, jättebra för jag slutar jobba först 22:) Kan jag bara förflytta mig ifrån datorn till tv:n:)

2009-08-25 @ 20:54:25
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Jag tittade på Desperate Housewives förut när Jenny bodde hemma. Tycker serien är bra, men egentligen så gillar jag ju inte att följa serier. Så det får nog räcka med True Blood tror jag. När börjar D.H. då?

2009-08-25 @ 20:59:03
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Julia

Serien är JÄTTEBRA. Det som är roligast är att i slutet på säsongen så är det med några repliker på svenska. Är jättekonstigt att höra "sitt" språk i en amerikans serie. Men det är en klart sevärd serie som jag hoppas du kommer tycka är bra.

2009-08-25 @ 21:33:40
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Julia: Jag ser verkligen fram emot att få se serien, och se om jag tycker den är så bra som så många säger! :-)

2009-08-25 @ 21:46:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tror DH börjar 27e. Det är vad jag har hört iaf. Dock är 27e en söndag så vete tusan om informationen stämmer:) Får hålla ögonen öppna:)En av de bästa grejerna med hösten är ju alla tv-serier som kör igång igen. Sen att man får mysa under filt med tända ljus är ett stort plus i kanten;)Nu önskar jag en godnatt:)

2009-08-25 @ 22:03:23
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Okej. Ska kolla in när den börjar, och KANSKE kolla på den.Jag föredrar att mysa under filt med tända ljus och en god bok istället!God natt och sov gott.

2009-08-25 @ 22:07:05
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0