"Avatar - 3D" - 2009 - Film

"Avatar - 3D" - 2009 - Film

"James Cameron är äntligen tillbaka! 10 år efter "Titanic" tar han oss till en spektakulär värld fylld av exotiska livsformer, där den f.d. marinsoldaten Jake Sully inleder en resa av episka proportioner. Eftersom han är en Avatar, en mänsklig hjärna i en utomjordisk kropp, finner han sig själv sliten mellan två världar i en desperat strid för sin egen överlevnad."

(Kopierat från Lovefilm)

Det här var en otroligt bra film! Den var helt fantastiskt gjord! Allt ser superverkligt ut, och man vet inte vad som är datorgjort och vad som är "riktigt" inspelat. Jättebra skådespelare var det också. Häftiga krigsscener. Spännande, romantisk, rolig, rörande, gripande, och mycket mening och djup i den. Härligt lång var den också, två timmar och fyrtiofem minuter. Och ännu maffigare blev ju allting eftersom filmen är i 3D.

Jag kan verkligen rekommendera den till alla! Men se den på bio! Och se den i 3D! Och självklart så ska man ju ha barnasinnet kvar, för det är ju en saga. Kunde inte låta bli att tänka på "Sagan om Ringen"-filmerna ibland, även om dom egentligen inte alls är lika.

Betyg: 5 av 5.

Filmens trailer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0