Dagens Dagbok - Fredagen den 20 februari 2009 - Dagen.


Jobbade som vanligt i dag också. Och även i dag så var jag först en stund i skalen, sen så dukade jag matsalarna, och sen så var jag andreman i stora matsalen. I dag så serverade vi pannkakor med sylt. Vi var en personal mindre även i dag, eftersom en av kollegerna är på semester. Allt flöt på bara bra i dag, och ingenting speciellt hände.


Åkte hem direkt efter jobbet. I dag så var Jimmy hemma när jag kom hem. Han hade varit ledig i dag på grund av arbetsbrist.


Jag var bara hemma en kort stund, och sen så åkte både Jimmy och jag iväg med bilen. Först så åkte vi till Shurgard och köpte flyttkartonger, och sen så åkte vi hem till mina föräldrar i Örby för att lämna över dom. Stannade en stund och pratade, vek ihop några kartonger till dom, och tog även med oss lite grovsopor åt dom.


Sen så åkte vi hem till Farsta igen, fast till Centrum. Och så var vi på HemKöp och köpte en hel del matvaror.


När vi sen skulle ta bilen och åka hem, så upptäckte vi att vi hade fått punktering på höger bakdäck... Men eftersom Jimmy strax skulle iväg, och jag inte kan (eller vill) byta däck, och Borzko var precis på väg hem från jobbet, så lämnade vi bara bilen där och gick hem istället.


Jimmy stack sen iväg nästan på en gång, hem till en kompis. Och strax efteråt så kom Borzko hem från jobbet.


Borzko gick då direkt till bilen i Centrum, och bytte till reservdäck. Det satt en skruv i det punkterade däcket... Vi får väl se om det går att laga, eller om vi får köpa ett nytt.


Sen så åt Borzko och jag middag tillsammans, och en fika blev det också. Efter det så duschade Borzko och gjorde sig i ordning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0