Dagens Dagbok - Lördagen den 28 februari 2009 - Morgonen + Förmiddagen. (Med sex fotografier).


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. En snabb frukost och en fika blev det också.


Sen så gav jag mig iväg ut på en promenad klockan prick nio. Det var sex grader kallt, vindstilla, och en strålande sol från en klarblå himmel.


Jag gick sen runt omkring i Farsta i ganska så prick en timme. Kallt var det, men solens strålar värmde faktiskt lite mot ansiktet.


Bland annat så gick jag förbi huset som min Mamma och Pappa flyttar till om precis en vecka.Och så gick jag på den fina gångvägen bredvid sjön Magelungen.När jag kom hem igen, klockan tio, så började det precis att blåsa, och molnen kom, och solen försvann. Temperaturen steg till minus en, och några små flingor började att falla.


Borzko hade redan gått iväg till gymmet i Farstahallen när jag kom hem. Och Jimmy sov.


Jag höll sen på med diverse hushållsgöromål här hemma under förmiddagen. Och så varvade jag förstås som vanligt med datorstunder.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Fina bilder! Själv missade jag det mesta av solen, den gick i moln strax efter det att jag gått ut, sedan kom den åter när jag var nästan hemma och sedan började det ju att snöa... :-/

2009-02-28 @ 15:57:50
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag är glad att jag gick ut så tidigt. För sen så var det inte nästan alls någon sol här. Molnigt och snö till och från resten av dagen.

2009-02-28 @ 16:25:38
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka vackra vinterbilder!

2009-02-28 @ 16:47:24
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Tack för berömmet om mina bilder! Det var ljuvligt ute i morse i solen! :-)

2009-02-28 @ 16:54:02
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0