Dagens Dagbok - Måndagen den 23 februari 2009 - Kvällen.


Och som jag skrev tidigare så åt Jimmy och jag middag vid halvfyratiden. Sen så gjorde jag mig i ordning. Och vid halvfemtiden så stack jag iväg mot Centrum och mot tunnelbanan och mot Skanstull. Mötte upp med min syster Anette vid femtiden. Och sen så gick vi en liten promenad i nästan en halvtimme.


Vid halvsextiden sen så gick vi in i Frans Schartaus Gymnasiums Aula och tog våra favoritplatser längst fram. Satt sen och pratade i en timme tills "Kör för alla!" med Caroline af Ugglas och Heinz Liljedahl började.


Cirka sexhundra personer var vi i dag också. Skulle uppskatta att det är ungefär femhundrafemtio kvinnor och cirka femtio män.


Vi sjöng flera av dom "gamla" sångerna, och så fick vi också sjunga två nya låtar i dag. Lägger in dom två i dagens "Dagens Låt"-inlägg.


Sen så var det lite extra speciellt i dag, för SVT var och filmade hela tiden. Inslaget kommer att sändas i programmet "Fråga Doktorn" som går i SVT 1 på måndagar klockan 18.15. Men vilken måndag som det blir, det vet jag inte. Men när jag vet det, så kommer jag skriva det i bloggen, om det är någon som är intresserad av att se och lyssna på det. Vem vet!? Ni kanske ser och hör mig!? ;-D


Kom hem till Farsta igen vid halvniotiden. Borzko hade kommit hem från jobbet vid åttatiden, och hade precis satt på vårt reparerade dubbdäck som jag fick på punktering på i fredags. Så nu slipper jag köra med ett sommardäck i den här halkan.


Satte mig vid datorn när jag kom hem. Och där (här) lär jag väl bli kvar fram till läggdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0