"Till dess din vrede upphör" av Åsa Larsson - 2008 - Bok---------    

Recension av boken: "Till dess din vrede upphör" av Åsa Larsson. (2008.) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Kriminalroman.)  

---------   


""Luften och hans egna rörelser har rört upp så mycket slam inuti planet att han inte kan se handen om han håller armen utsträckt och lyser på den med ficklampan. Det är som att simma i en grön soppa.
   Han ser ingenting. Absolut ingenting. Han vet inte längre vad som är upp och ner.
   Linan som är fäst vid hans viktbälte fastnar lite här och där, i lastsurrningskrokar i golvet, i ett avslitet säte, i ett löst säkerhetsbälte. Överallt. Sedan börjar han simma på linan. Krockar med den. Fastnar i den. Den löper som ett spindelnät inuti planet. Och han hittar inte ut."

Någon mördar Wilma Persson och Simon Kyrö när de dyker på ett plan i Vittangijärvi.
   Vad är det för gammal hemlighet de har kommit på spåren? Och vem är beredd att mörda för att hindra att den kommer ut?
   En mordutredning tar sin början där polisinspektör Anna-Maria Mella hotas och kammaråklagare Rebecka Martinsson får besök av de döda.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Det här är Åsa Larssons fjärde och senaste bok. Och den var precis lika bra som dom tre tidigare. Storyn i den här fjärde boken, tyckte jag var bättre än i den tredje boken. Men framförallt så är det karaktärerna, huvudpersonerna, och naturskildringarna som är bäst. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------    


Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag började på den boken i förrgår och har nu läst nästan halva. Den verkar lovande. Jag har även läst hennes andra böcker som jag gillat. Däremot var inte filmen Solstorm något vidare tyckte jag. Men jag blir alltid besviken på filmer som bygger på böcker jag läst.

2009-02-03 @ 22:03:27
URL: http://marianneekwall.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Marianne: Jag tycker att alla fyra böckerna är jättebra. Gillar hennes sätt att skriva, och gillar karaktärerna. Så jag ser verkligen fram emot flera böcker i serien. Har läst någonstans att det ska komma två böcker till.Jag tyckte filmen var bra. Men jag hade inte läst boken innan, och då är det helt annorlunda.

2009-02-04 @ 15:56:41
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0