Dagens Dagbok - Måndagen den 5 januari 2009 - Morgonen.

I dag så larmade mobilen klockan halvåtta. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko har sin lediga dag från jobbet i dag, så han gick upp klockan halvnio och genomgick sina morgonbestyr. Sen så blev det frukost, fika, och en pratstund.


När Borzko sen var klar så stack han iväg till Farstahallen för att träna även i dag.


Jimmy är inte hemma. Han jobbar i dag, och hade gått upp redan klockan halvfem och åkt i väg till jobbet. Men han slutar redan klockan ett i dag, eftersom det är en dag före en röd dag.
Nu ska jag fixa och plocka lite här hemma till kanske elvatiden. Jenny är på väg till ett möte på sitt jobb, som börjar klockan tio. Det skulle ta kanske någon timme. Sen när hon är klar där, så ringer hon mig, och så åker jag och hämtar henne. Och sen så åker vi båda två till IKEA i Kungens Kurva. Jenny ville handla några smågrejer, och jag ska nog inte handla någonting. Fikar gör vi förstås också där, eller lunchar blir det väl kanske.

Kommentarer
Postat av: victoria

Åh så mysigt ni har det =)

2009-01-05 @ 13:48:37
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: sara

Bli medlem, träffa en hel del nya människor, få en massa erbjudanden och bäst av allt - du får gratis presentkort till bla Kicks och H&M!http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=103577Kopiera länken och klistra in den i adressfältet!

2009-01-05 @ 14:28:07
Postat av: Bim

---> Victoria: Ja, det blev det! :-D

2009-01-05 @ 18:29:19
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Sara: Okej. Kanske kollar in.

2009-01-05 @ 18:32:15
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0