Dagens Dagbok - Söndagen den 25 januari 2009 - Första Halvan av Eftermiddagen. (Med ett fotografi).

Vid tolvtiden så kom mina föräldrar hit. Vi satt och pratade en stund, och sen gick vi iväg vid kvart i ett.


Och så gick vi till en lägenhetsvisning på en lägenhet här i Farsta som Mamma och Pappa funderar på att lägga ett bud på.


Lägenheten var jättefin. Den skulle vara helt perfekt för dom. Så dom ska nog vara med på budgivningen på den. Dom måste bara prata med banken först.


Vi gick sen hem hit. Borzko hade kommit hem från gymmet då. Och så fikade vi ihop alla fem, och satt och pratade en stund.


Sen vid tretiden så åkte mina föräldrar hem igen. Dom ville inte följa med hem till Jenny och Jocke på middag idag. Mamma tycker oftast att det är jobbigt att göra två saker på samma dag, så hon tyckte det fick räcka med lägenhetsvisningen.

(Nu sticker jag, Borzko, och Jimmy iväg mot Tumba, och hem på middag hos Jenny och Jocke, tillsammans med Jockes Mamma och hennes Särbo.)

Kommentarer
Postat av: hanna

för länge sedan visade du en bild på dina föräldrars lägenhet som de skulle flytta in i, det var helt nybyggt, vad hände egentligen med den lägenheten?

2009-01-25 @ 18:28:44
Postat av: Lotta

Hoppas det var i hiss i lägenheten!Och så där fem tio minuter till mataffär.2009-01-25 @ 20:22:24
Postat av: Bim

---> Hanna: Ja, den skulle dom ha flyttat in i på våren/sommaren 2009. Men dom har inte ens börjat med det nu... Och ingen kan säga när det blir... Om det över huvud taget blir av. Så jag och min syster försöker få dom att köpa någonting "gammalt" istället, och flytta nu till våren.

2009-01-25 @ 21:35:48
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Lotta: Nej, ingen hiss i lägenheten. Men däremot i porten, till lägenheten. Och cirka två minuter till fyra stycken mataffärer.

2009-01-25 @ 21:36:35
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Lotta

:-) uttryckte mig lite fel om hissen.Det verkar ju jätte bra.

Dumt att vänta på nybygge.

Idagsläget så är det ju många som säger återbud till nya lägenheter!2009-01-27 @ 07:51:51
Postat av: Bim

---> Lotta: Haha! Ja, ibland är det fort och fel när man skriver!Ja, det verkar jättebra. Dom ska nog skippa nybygget nu, och satsa på något gammalt istället.

2009-01-27 @ 17:21:30
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0