Dagens Dagbok - Söndagen den 4 januari 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse också. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan nio, och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost, fikade, och hade en pratstund.


Borzko stack sen iväg bort till Farstahallen, för att träna även i dag. Jag funderade på att ge mig iväg ut på en promenad, men dom tolv minusgraderna ute avskräckte mig...


Jimmy vaknade redan vid strax efter tio. Han hade tänkt att sova längre, till tolvtiden, men kunde inte somna om. Han åt frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig på sitt rum framför datorn.


Jag satte mig också med datorn. Och så gjorde jag faktiskt ett jobb. Jag fixade några nya instruktionsscheman till jobbet. Cirka två timmar höll jag på med det.


När jag var klar med det, så blev det mina vanliga sysslor. Jag varvade plockande och fixande här hemma, med datorstunder, och med bokläsning. Började att läsa i en ny bok: "Dumpa Matthew" av Jane Fallon.


Borzko kom hem från gymmet vid halvtvåtiden. Han satte sen sig också i vardagsrummet, och läste i sin bok.


Sen vid tretiden så stack han iväg med bilen. Och så åkte han hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.


Vid fyratiden så åt Jimmy och jag middag tillsammans. Och efter det så flyttade jag ner till Jimmys rum med min dator och min bok. Jimmy satt vid datorn. Jag varvade boken med datorn. Och så pratade vi givetvis, och lyssnade på musik.

Kommentarer
Postat av: Snurran

-Så du har redan börjat jobba?! ;-) Får vi annorlunda arbetsuppgifter eller är anvisningarna bara mer detaljerade? kanske både-och?

2009-01-04 @ 18:24:25
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag har gjort nya "instruktioner" för oss som jobbar i "skalen".

2009-01-04 @ 18:28:26
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Emma Damm

Kika gärna in på min nya teckning som jag nyss har ritat! Lägg gärna till mig på bloglovin också då jag uppdaterar med nya teckningar ganska ofta :-) Kramar Emma

2009-01-04 @ 22:54:26
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Emma Damm: Okej! Kanske kollar in! :-)

2009-01-04 @ 22:59:03
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0