Dagens Dagbok - Tisdagen den 6 januari 2009 - Eftermiddagen. (Med sju fotografier).


Vid tolvtiden sen så pratade jag med Jenny i telefon, och hon frågade då om Jimmy och jag ville möta upp henne, Jocke, och Tindra i Heron City. Dom skulle till Media Markt och kolla på lite grejer, och skulle komma dit vid tvåtiden.


Självklart så ville Jimmy och jag det! Och vi stack iväg lite tidigare för att hinna med en sväng till IKEA först. Jag var ju där i går, men köpte då inte lamporna som jag hade tänkt mig att köpa, och så ångrade jag mig när jag kom hem...


Så Jimmy och jag åkte och köpte dom i dag i stället. Tre små fönsterlampor till vardagsrummet och sovrummet. Bilder kommer i ett separat inlägg lite senare.


Vi var uppe och kikade lite på soffan som jag är sugen på också... (Fast inte i den här färgen, och inte heller i det här utförandet...) ;-D

Jimmy och jag åkte sen till Heron City och väntade in Jenny, Jocke, och Tindra. Vi tog en fika på McDonalds så länge. När dom kom sen så åt dom lite lunch på McDonalds.Sen så gick vi till Media Markt och kollade lite. Men det blev ingenting köpt där av någon i dag.


Willys blev det sen, för lite matvaruhandling. Då fick också både Jocke och Jimmy för sig att färga håret, så hårfärgningsmedel inhandlades.


Sen så åkte vi alla fem hem till Jenny och Jocke i Tumba. Och så färgade Jenny håret på både Jocke och Jimmy. Jocke hade färgen Svart Tulpan, och Jimmy Svart.Och så här blev resultatet!  Jimmys blev kolsvart, och Jockes blev nästan lite åt det lila hållet! :-D

Och jag diskade förstås! ;-D
Fikade gjorde vi också. Och sen vid strax efter fem så åkte Jimmy och jag hem mot Farsta. Snöat en hel del hade det gjort medans vi var i Tumba. Så det var rätt så halt när vi åkte hem.


Kom hem vid strax efter halvsex. Borzko var hemma när vi kom hem. Så vi åt då middag tillsammans alla tre. Och efter det så ställde jag upp mina nyinköpta lampor. En i sovrummet och två i vardagsrummet.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Haha, vilka infall! Matte är svarthårig för tillfället han också. De klär ju i sina nya färger iallafall :-) Men du vågade inte...? ;-) Jag tycker du klär mycket bra i din (nya) färg så jag är glad att inte du också hoppade på! kram

2009-01-06 @ 19:13:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var ett litet infall! ;-) Jocke färgar i och för sig håret lite då och då. Men Jimmy har faktiskt aldrig gjort det förut!Jag vill fortfarande färga mitt hår svart någon gång. Men om jag gör det, så vill jag göra det hos en frissa. Tycker alltid att det går lite åt blått när man gör det hemma.Jag trivs sådär i min nya hårfärg... Saknar faktiskt med blonda en hel del. Känner mig lite trist i den här färgen ibland.Kram!

2009-01-06 @ 19:19:51
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Låter som att ni hade en bra dag :)

Lite avundsjuk är jag på att ni har så nära till Ikea, här är det ca 15 mil till närmsta Ikea så det blir inte så ofta. Ännu mer avundsjuk blir jag när jag läser att ni ätit på McDonalds, jag kan inte förstå varför dom skulle lägga ner här i stan :(Kramar

2009-01-07 @ 09:07:34
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en mysig dag i går! Alltid så underbart att umgås med mina älskade ungar!Ja, det är väl fördelen med att bo i Stockholm, att man har så nära till allt. Men ni har väl andra fördelar kanske?Kram!

2009-01-07 @ 15:59:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Haha ja så är det förstås :)

2009-01-07 @ 21:40:18
Postat av: Bim

---> Josefin: ;-D

2009-01-07 @ 21:46:39
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0