Lets Dance 2009 - 23/01.
Jaha! Vad tyckte ni om kvällens Lets Dance då?
Åkte rätt par ut?
Eller vilka borde ha åkt ut?
Och vilka var bäst?

Jag själv blev nog lite snopen över att Blondinbella åkte ut. Jag trodde nog att Kitty eller George skulle åka ut.Kommentarer
Postat av: Junitjej

Jag blev också lite snopen, men jag tror de övriga vann på sin charm och hur de var till sättet. Samtidigt kan det vara bra för Blondinbella att inte ha sååå mycket att göra. Nu får hon lite mer lugn och ro.

2009-01-23 @ 23:02:42
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jag tycker att det var lite synd att hon åkte ut. Jag tror att hon hade mycket kvar att ge. Men i och för sig så gäller det nog för Kitty och George också...

2009-01-23 @ 23:11:29
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: annebelle

Ja, fy vad trist att Bella åkte ut. Jag gillar henne och hennes attityd och tycker hon är mycket bättre på att dansa än både George och Kitty och CarlJan.

2009-01-23 @ 23:15:43
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, jag tycker också att det var lite trist att hon åkte ut. Hon dansar definitivt bättre än både Kitty och George. Och i och för sig bättre än CarlJan också, men han tycker jag är lite cool.

2009-01-23 @ 23:20:04
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Natalie

Jag hänger ju inte med allt som händer hemma men jag har förstått att Blondinbella är populär. Så även jag tyckte det var snopet att hon åkte ut. I kväll var hon bättre än förra veckan tycker jag.

George var urusel i kväll. Helt off. Han eller CarlJan borde åkt ut. Jag klarar inte av CJ :)

De flesta var bra i kväll; Morgan, Niklas, Magnus, Elisabet...

Synd att inte Laila "dansade" mer i kväll.

Jag skulle inte klara av att dansa tre steg i hennes skor. Klackarna på de guldfärgade dansskorna är höga nog! :)

Än en gång måste jag kommentera den suveräna musiken! Yazoo som tango! :)

Hos oss är allt så "uptight", allvarligt (eftersom domarna kräver det), inga lyft, mer dans mindre lek... Även om dansparen gör sitt bästa för att mjuka upp "allvaret". :)

Nåja, det är inte så illa som det låter men det är som sagt var skillnad på showerna.

2009-01-23 @ 23:46:05
Postat av: Bim

---> Natalie: Ser du programmet direkt? Via datorn? Eller?Blondinbella är väldigt känd här hemma i Sverige. Men jag vet inte om hon kanske är mer hatad än älskad... Du vet ju, den svenska avundsjukan...Håller med dig om dom flesta som du skriver om. Fast CarlJan är rätt cool tycker jag! Men Elisabeth är ännu coolare!Tycker att det är så många som är bra den här omgången. Så jag har ingen direkt favorit. Morgan, Magnus, Elisabet är väl några som jag kanske gillar lite mer.Visst är det bra musik! Det är ju mest moderna bra låtar som är lite omgjorda.Så du gillar alltså det svenska Lets Dance mer än det kroatiska? Vad tycker Tihomir då?Hur är det med influensan förresten? Bättre?Ha en trevlig helg! Kram till er alla tre! :-)2009-01-23 @ 23:54:05
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Natalie

Det jag gillar mest med den svenska Lets Dance är att det inte verkar så gravallvarligt.

Jag hör ju iof inte de svenska dommarnas kommentarer, jag kollar bara på själva danserna på tv4s hemsida, men de kroatiska dommarna skulle såga de flesta svenska paren vid fotknölarna. :(

Vi har en profsdansare som ofta slänger in lite akrobatik, lyft eller annat otillåtet i sin korreografi, för showens/tittarnas skull och han får ofta (ska inte överdriva och skriva "alltid") poängavdrag för det. Men eftersom vi tittare älskar honom för det, får han många telefonröster och kommer långt varje säsong. :)

Hm, Tihomir?! Han tycker inte om dessa showprogram. Jag och Tina njuter medans han längtar tills klockan blir 21h så han kan lägga Tina och får fortsätta in i sovrummet, slå på sin dator och surfa på cybervågorna. :))

Influensan är besegrad! :)

2009-01-24 @ 00:30:32
Postat av: Bim

---> Natalie: Om du går in på Replay på TV4:s hemsida, så kan du ju se hela programmet. (http://www.tv4.se/2.28209). För du missar ju det bästa, som är David Hellenius kommentarer. Och också vad domarna säger.Förstår då varför du gillar det svenska programmet bättre än det kroatiska.Borzko tittar med mig, men jag tror ju inte direkt att han tycker att det är lika bra som jag tycker precis.Skönt att ni är friska igen! Ha en trevlig helg nu! Kram!

2009-01-24 @ 09:38:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: jenna

onej missade lets dance igår, tråkigt att hon åkte ut! :/. såg iofs inte när dom dansade. Men trodde hon skulle vara kvar mycket längre faktiskt.

2009-01-24 @ 15:49:34
Postat av: Bim

---> Jenna: Jag trodde nog att hon i alla fall skulle klara sig till framåt hälften... Synd att det blev så här.

2009-01-24 @ 16:49:45
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0