Mycket bra skivet inlägg om hatet mot Blondinbella!


Jag läste det här inlägget hos Annebelle, och jag tyckte det var så bra skrivet, så jag ville länka till det.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Tycker att hon förtjänar mycket av den kritik hon får. Sedan blir man less på alla människor som tror att så fort man ogillar någon är man avundsjuk. Så behöver det verkligen inte vara.

Blondinbella provocerar så pass mycket och då får man stå ut med en hel del också. Det är ju det hon själv vill. Jag tycker inte att det var fel att skriva att media borde bojkotta henne. Varför höja en människa till skyarna som inte förtjänar det? För vad är det hon har gjort egentligen? Visat upp sig, klagat på folk och är för djurplågeri. Sedan ser hon sig själv som en stor stjärna. Som när hon skrev att en hel kö flyttade på sig för henne här i Övik, det är bara strunt. Varför skulle någon här bry sig om henne? Jag tvivlar på att folk här ens vet vem hon är, och i Övik flyttar man sig inte för andra. Varken för kända hockeykillar eller en snobbig tjej som klagat på norrlänningar...

Att folk hatar henne är överdrivet, eller folk som hotar henne. Jag tror att många ogillar henne för hennes attityd och åsikter, och det har folk rätt att göra.

2009-01-01 @ 23:50:36
Postat av: Josefin

Bara jag igen :)Tänkte bara skriva att bloggaren egentligen inte skrivit något dumt om henne:

http://blogg.dn.se/blogg/simassthlm/2008/12/31/nyarsonskan-988#comment

2009-01-02 @ 00:01:16
Postat av: Bim

---> Josefin: Okej. Där var någonting som vi, för en gångs skull, tyckte olika om! ;-D Jag håller inte med dig. Eller jag håller med dig om en del. Jag kan väl i och för sig också tycka att media skriver alldeles för mycket om vissa människor. Typ Blondinbella, Linda Rosing, Fadde, och massor med andra. Jag kan tycka att dom kan sluta skriva om dom, och skriva om viktigare saker. Däremot så tycker jag inte att dessa människor förtjänar kritik. Dom förtjänar i så fall tystnad. Jag tycker det är lågt att kritisera människor i media, för hur dom är.

2009-01-02 @ 13:39:52
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack för länken! :-)

2009-01-02 @ 13:40:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Ja men det är ju bra att tycka olika ibland också ;)

Men jag förstår vad du menar.

2009-01-02 @ 21:45:16
Postat av: Bim

---> Josefin: Absolut! ;-D

2009-01-02 @ 21:51:51
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0