"På spaning med Ann" av Ann Söderlund - 2007 - Bok---------    

Recension av boken: "På spaning med Ann" av Ann Söderlund. (2007.) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Krönikor.)

---------   


"Under flera år har man kunnat fnissa åt Ann Söderlunds ohämmade krönikor i Amelia. Nu finns de bästa texterna 1; som kretsar kring barnen, mannen, sex (och bristen på sex när alla barnen jämt ligger på tvären i dubbelsängen och man alltid är dödstrött och/eller ammar), vänner, oredan hemma, semesterförväntningar, livets vågtoppar och dalar 1; samlade i bokform.


Över en miljon tittare följde Anns spaningar efter det optimala familjelivet i SVT under hösten 2006 i programmet Söderlund & Bie, och redan i slutet av mars ser man henne i rutan igen i ett annorlunda matlagningsprogram.

Ann Söderlund är född 1972 och bosatt i Stockholm. Hon skriver bl.a. för Mama och Amelia och har tusen saker på gång parallellt med mammaledigheten med Dante, åtta månader, och storebröderna Ilon och Ossian. Tillsammans med Hannah Rosander har hon skrivit På smällen! Från A till Bebis som kom ut på Bonnier Fakta 2005."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Jag gillar krönikor, och läser dom ofta i tidningar. Och ibland då även i bokform. Gillar Anns sätt att skriva, så jag kan rekommendera boken. Den var rolig och lättläst. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0