Sju böcker från Adlibris.Det blev en liten beställning från Adlibris i dag. Sju böcker för sammanlagt 351:- kronor. Ett snittpris på 50:- kronor per bok. Helt okej tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej,

varför beställer du aldrig från Bokus, de har fri frakt...2009-01-10 @ 20:05:08
URL: http://www.morgonsol.com
Postat av: Bim

---> Petra: Dom har fri frakt på Adlibris också. Men man kan välja att få paketet snabbare, och då kostar det 19:- kronor. Men det är inte därför jag gör det. Utan det är därför att om jag tar det vanliga stället med gratis frakt, så kommer paketet till ett ställe som jag inte gillar... Men om jag väljer snabbare leverans för 19:- kronor, så kommer paketet till ett ställe som jag tycker om. Det är därför som jag väljer det ibland. Och jag skickar faktiskt efter från Bokus ibland, men oftast från Adlbris. Varför vet jag faktiskt inte. För jag tycker att priser, fraktavgifter, leveranser, och service, är precis lika bra från båda.

2009-01-10 @ 20:18:27
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: SECONDHANDTORGET

Har du gamla kläder eller andra saker du vill bli av med?I så fall ska du besöka SecondhandTorget.blogg.se, där erbjuder vi alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben, rummet, lägenhet, garaget!En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla saker som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd. För kan man fynda så är det på SecondhandTorget.Kika under kategorin Annonserings information där står det precis hur du ska gå tillväga.Välkommen!

2009-01-10 @ 20:22:22
URL: http://secondhandtorget.blogg.se/
Postat av: Therése

Stället du tycker om = Hemköp förstår jag?! Jag beställer också alltid böcker från Adlibris med fraktavgift. Dock inte för att jag ej gillar "det andra stället" (jag har aldrig ens varit där), utan för att jag vill få böckerna snabbast möjligast. Varför gillar du inte "det andra stället"? (Jag vet vilket det är men vill inte hänga ut dem) :)

Ser att du också har rabatt på Adlibris. :)

2009-01-10 @ 20:25:58
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Secondhandtorget: Okej....

2009-01-10 @ 20:34:17
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Ja, visst är det HemKöp jag gillar! Tycker alltid att det går snabbt och lätt där och det är bra service. "Det andra stället" har dålig service tycker jag. Sura och griniga, ingen servicekänsla alls på dom jag har haft att göra med där. Speciellt en "djävligt sur och grinig gammal tant" som alltid är där... Så jag betalar gärna 19:- kronor för att få böckerna till HemKöp. Jag handlar ju nästan alltid där också.Nej, jag har ingen rabatt på Adlibris. Hur får man det? Det där var rabatt för att jag beställde böcker från Mellandagsrean.

2009-01-10 @ 20:37:11
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0