Dagens Dagbok – Fredagen den 24 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse som vanligt. Var lite trött när jag vaknade, för jag sov rätt så dåligt i natt, på grund av allt regnande. Men jag gick ändå upp på en gång, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det som vanligt frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn under tiden.

 

Funderade lite på om jag skulle ta en promenad, för när jag var klar med alla mina morgonrutiner, så hade det slutat att regna. Men det var mörkt, grått, trist, blåsigt, och höstlikt ute… Och jag kände mig trött, lat, slö, slapp, och lite låg i dag… Så jag bestämde mig för en innedag i dag.

 

Så jag var inne och hemma hela dagen. Och jag gjorde det som jag nästan alltid gör när jag är hemma. Och det är att varva mellan tre sysslor: hushållsbestyr, datorstunder, och bokläsning.

 

Så så blev det. Jag höll på och fixade, pulade, donade, grejade, plockade, och småstädade här hemma med diverse olika allehanda hushållsgöromål. Och jag satt vid datorn och bloggade, facebookade, chattade, läste nyheter, och läste bloggar. Och så läste jag i mina böcker. Jag läste ut boken ”Mord i Skärhamn” av Ramona Fransson, och jag började på boken ”Rädda Felix” av Helena Richardson.

 

Vid femtiden så kom Jimmy hem från jobbet. Och då åt vi middag tillsammans. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och när Jimmy sen var klar, så tog vi bilen och åkte bort till Willys i Länna för att storhandla lite.

 

Vi var väl hemma ungefär vid sjutiden sen. Borzko var hemma då och hade nyss kommit hem från jobbet. Han åt bara middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen så gick han och la sig vid åttatiden, för han ska köra en specialkörning i natt och i morgon bitti, så han ska gå upp klockan två i natt…

 

Upplockning av alla varor blev det, i frys, kyl, skafferi, och städskåp. Cirka tolvhundra kronor handlade jag för i dag.

 

Jimmy satte sig sen på sitt rum, framför datorn. Och jag satte mig uppe i vardagsrummet med datorn och boken.

 

Vid halvniotiden så satte jag igång en dvd-film. Det blev: ”P.S. I love you”. Recension på filmen kommer i ett separat inlägg som vanligt.

 

Efter filmen återgick jag till att varva bokläsning med datorstunder.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0