Dagens Dagbok – Fredagen den 3 juli 2009 – Eftermiddagen.

Borzko och jag satt sen på vår balkong, och läste i våra böcker. Åskan och blixtarna försvann efter en stund. Regnet höll sig kvar lite längre, men gick också över efter ett tag. Molnen stannade ett tag till, men till slut så tittade solen fram. Lite lunch och en fika blev det vid tolvtiden.

 

Vid ettiden sen så stack Borzko iväg med bilen. Han skulle till Arlanda för att hämta upp sin syster Natalie, hennes man Tihomir, och deras dotter Tina. Sen så körde han dom till sin och Natalies mamma Dragica i Hallunda.

 

Jag gick ut på en promenad vid ettiden. Då hade solen och värmen kommit tillbaka ordentligt. Jag gick till Hökarängen, och så en annan väg tillbaka. Ringde sen till mina föräldrar och frågade om jag fick komma och ta en fika på deras balkong, och det fick jag förstås.

 

Gick förbi torget i centrum på vägen dit, och köpte med mig en bukett blommor till dom. Sen så satt vi och fikade, åt glass, pratade, och njöt av den härliga eftermiddagen. Satt väl där i ungefär en och en halv timme, och sen gick jag hem. Promenaden i dag blev också ungefär en och en halv timme.

 

När jag kom hem så satte jag mig på vår övre balkong, i skuggan, med datorn, och en ny bok: ”En shopaholic i väntans tider” av Sophie Kinsella.

 

Middag åt jag i min ensamhet vid femtiden, och sen så fortsatte jag att sitta på balkongen med boken och datorn.

Kommentarer
Postat av: L

Jag såg dig i farsta idag tänkte först komma fram och berömma dig för din blogg men såg att du var lite upptagen med mobilen just då , så jag berömmer dig nu ! : jätte bra blogg :D

2009-07-03 @ 18:36:26
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> L: Hej! Jaså! Så du såg mig i Farsta i dag! Och jag håller nog nästan alltid på med min mobil! Om jag inte pratar, så messar jag, eller lyssnar på min ljudbok, eller på mp3-spelaren, eller på radion, eller fotograferar... ;-D Tack så jättemycket för ditt beröm om min blogg! Det glädjer mig! :-)

2009-07-03 @ 19:29:18
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Vad skönt att det inte regnade hela dagen. Här i norr det i princip varit kalasväder hela dagen! Man uppskattar det ännu mer är eftersom det likaväl kan vara +8 o regn på sommaren.

Hoppas solen fortsääter skina på dig under helgen!

2009-07-03 @ 19:48:17
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Ja, eftermiddagen var jättevarm och skön. Men jag undrar hur helgen kommer att bli... Ser inte så roligt ut på prognosen.

2009-07-03 @ 19:54:53
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Linus

Kom de direkt från Split med flyg, släktingarna?

Det var ett flyg som kom från split såg jag på lfv s hemsida idag.

Jag bor ju i farsta men jag har aldrig sett i dig i centrum nån gång än :-)

Du har den bästa bloggen på nätet tycker jag!

2009-07-03 @ 21:59:04
Postat av: Claes

DOM = DEM, DE,



Din blogg blir dubbelt så bra genast om du åtgärdar det lilla lilla problemet :)

2009-07-03 @ 22:35:36
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Linus: Ja, det gjorde dom.

Okej. Jag är ju kanske inte så ofta i centrum.

Tack ska du ha.

2009-07-03 @ 23:35:20
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Claes: Okej. Tack för tipset. Möjligt att jag kanske åtgärdar det någon gång. Eller så fortsätter jag att skriva som jag gör. ;-)

2009-07-03 @ 23:37:10
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0