Dagens Dagbok – Lördagen den 11 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Första Halvan av Kvällen.

Även i morse så larmade min mobil klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det som vanligt frukost, fika, och nyhetsläsning i mobilen.

 

Borzko gick upp klockan nio och genomgick sina morgonbestyr. När han sen var klar så gick han iväg till Farstahallen för att träna.

 

Jimmy var ju för en gångs skull hemma i går kväll. Han brukar väl annars nästan alltid vara ute och festa både fredag och lördag. Men i går kväll så var han hemma, för han var trött efter arbetsveckan. Så därför så vaknade han också tidigt i morse, redan vid tiotiden. Han åt då frukost, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jag höll på lite och fixade med lite diverse hushållsbestyr här först ett tag på förmiddagen, men sen när Jimmy var färdig med sina morgonbestyr, så satte vi oss med våra datorer vid köksbordet.

 

Och sen så satt vi i köket större delen av dagen. Och det vi mest sysslade med, det var att fixa till min nya mobil. Vi förde över allt från den gamla mobilen. Vi installerade program och funktioner. Och Jimmy gick igenom allt i den nya mobilen med mig och lärde mig allting.

 

Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Då åt vi alla tre lite lätt lunch och tog en fika.

 

Jimmy fortsatte sen med det vi gjorde tidigare, och Borzko satt och läste i sin bok hos oss i köket.

 

Vid halvfemtiden så blev det middag. Och i dag så blev det, som så ofta, mat från vår lokala pizzeria på gatan. Borzko och Jimmy åt varsin pizza, och jag åt en pastasallad med räkor.

 

Även sen efter middagen så satt vi kvar i köket med mobiler, datorer, och böcker.

 

Vid strax före sju sen, så körde jag och Jimmy iväg med bilen. Jag skjutsade honom till Hagsätra dit han skulle på en fest, där även Jenny och Jocke skulle vara. Jenny kom ner från festen, och vi pratade en stund, och sen så åkte jag hem igen.

 

När jag kom hem igen så satte sig både Borzko och jag uppe i vardagsrummet. Och när klockan sen var åtta så satte vi igång teven för att titta och lyssna på ”Sommarkrysset” på TV4. Lite gott att äta och dricka blev det så klart också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0