Dagens Dagbok – Lördagen den 18 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med fem fotografier).

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse också, precis som vanligt. Och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.

 

Ingen mer än jag var hemma. Borzko hade gått upp tidigare, för han jobbade extra i dag. Och Jimmy sov över hemma hos en kompis i natt.

 

Det var tjugo grader varmt, inte speciellt blåsigt, och växlande molnighet. Så jag packade min badväska och åkte iväg till Farstastrandsbadet vid halvtiotiden.

 

Så här var dagens outfit.

 

 

Först så var det väldigt soligt och varmt, men sen så kom det in mer och mer moln. Men det var varmt och skönt ändå, så jag satt och läste i min bok på badet.

 

Mamma ringde sen på mobilen och frågade om jag ville gå ut och promenera med dom, och det ville jag ju förstås.

 

Och då hade det ändå blivit ganska så molnigt, så det gjorde mig ingenting att lämna badet, och jag hade ändå varit där i ungefär en och en halv timme.

 

 

Jag packade in min badstol och min badväska i bilen, och gick och mötte upp mina föräldrar. Sen så promenerade vi längs den fina gångvägen vid sjön Magelungen. Vi gick ända bort till slutet av sjön, och sen tillbaka samma väg igen. Ungefär en och en halv timmes promenad blev det.

 

 

Vi gick sen till Farsta Gård för att fika. Då hade molnen försvunnit, och det var riktigt soligt igen.

 

 

Jag tog en ostmacka till kaffet.

 


Satt där sen och fikade, åt, pratade, och njöt av det sköna vädret, i ungefär en timme. Sen så gick mamma och pappa hem, och jag gick och hämtade min bil vid badet och åkte hem.

 

Jag kom hem vid tvåtiden. Jimmy hade varit hemma och hämtat sin bil. Och sen så hade han och en kompis åkt iväg till ett bad.

 

Borzko kom hem från jobbet vid tvåtiden, nästan samtidigt som jag kom hem. Han duschade då och gjorde sig i ordning.

 

Sen så satte vi oss båda två på den övre balkongen. Borzko läste först i Aftonbladet, och sen i sin bok. Jag varvade stunder vid datorn, med läsning i boken: ”Vansinne” av Dean Koontz. Fikade och pratade gjorde vi förstås också.

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jodå, de där molnen känner jag igen, de hängde över Tullinge också :-/

2009-07-18 @ 16:24:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Fast dom försvann ju rätt så fort sen. I alla fall här över Farsta. Det har varit helt klart och kanonvarmt sen hela eftermiddagen. Nu också. :-D

2009-07-18 @ 17:02:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Angela

Härligt att ni fick fint väder vi har haft ösregn mest hela dagen...

2009-07-18 @ 22:30:38
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Angela: Ja, det var jättevarmt och fint hela dagen här. Lite molnigt på förmiddagen bara. Men vid niotiden i kväll så kom regnet...

2009-07-18 @ 22:34:14
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Linus

Det är likadant mönster på brickan, som på tallrikarna på ditt jobb,säg jag.

När du fotograferat dina luncher.

2009-07-18 @ 22:47:45
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Linus: Okej....

2009-07-19 @ 07:44:06
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0