Dagens Dagbok – Lördagen den 4 juli 2009 – Andra Halvan av Eftermiddagen + Kvällen.

Jag fortsatte att sitta ute på vår övre balkong resten av eftermiddagen. Först så skingrades molnen, och solen kom fram en stund. Men sen så kom molnen tillbaka, och det kom en väldig regnskur, och också lite åska, fast på långt håll. Och slutligen sen så kom solen fram igen vid sextiden.

 

Middag åt jag i min ensamhet vid femtiden, och sen så fortsatte jag mitt balkongsittande. Började att läsa i ny bok: ”Pesetas” av Mons Kallentoft. Och varvade förstås med datorstunder.

 

Satt ute på balkongen och njöt av den sköna kvällen, till framåt åttatiden. Då flyttade jag in i vardagsrummet med datorn och boken, och så satte jag igång teven. Tittade och lyssnade på ”Sommarkrysset” i TV4. Bra artister i kväll, gillade faktiskt alla som var med i kväll. Bäst var ju självklart ”Dead by April”.

 

Sen när programmet var slut, så satte jag igång en dvd-film. Det blev skräckfilmen ”The Signal”. Recension finns i separat inlägg som vanligt.

 

När filmen sen var slut så varvade jag bokläsarstunder med datorsittandestunder.

 

Och nu när klockan är strax före tolv, är både Borzko, Jimmy, och Jenny, ute på stan och festar med sina kompisar, på lite olika håll.


Och jag sitter i lugn och ro här hemma! ;-D


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ingen längtan att följa med dem (eller hänga på mig någon gång)?

Jag har börjat uppskatta kontakten med nya och förstås gamla vänner mer och mer de senaste åren - förr orkade eller hade jag inte tid, men nu kan man "leva upp" lite när ungarna har växt på sig :-D

2009-07-05 @ 16:10:01
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Följa med dom? Jag tror nog att varken Jenny och/eller Jimmy skulle vilja ha sin Mamma med ut när dom är ute på krogen med sina kompisar... Skulle dina barn vilja det?



Och Borzko skulle väl i och för sig inte säga nej om jag bad att få följa med. Men att sitta med typ fem-tio gubbar som bara pratar fotboll och fotboll, det skulle nog inte ge mig så mycket...



Hänga på dig? Ja, jag vet ju inte ens vilka du var ute med?! Så det kan jag ju inte svara på.



Jag både orkar och har tid. Och jag skulle verkligen behöva att gå ut och roa mig och träffa vänner. Men när man har dragit sig in i sitt skal, som jag har gjort dom senaste åren, då är det inte så lätt att komma ur det... Dom vänner jag hade förut, finns inte längre kvar. Och jag skulle nog inte våga att ta upp kontakten med dom nu. Och att skaffa nya vänner är inte alltid så lätt heller. Det är svårt när man är så blyg och osocial som jag är. Så det är nog svårt för mig att "leva upp". Och jag vet att det är många som tycker att jag är tråkig som inte dricker nuförtiden heller.



Jag får väl jobba på det här. I och för sig så trivs jag hemma. Jag umgås ju mycket med mina barn, och det räcker för mig. Och med mina föräldrar, och lite med övrig släkt. Men jag vet ju att jag självklart skulle behöva vänner, och behöva komma ut ibland...



2009-07-05 @ 21:14:13
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0