Dagens Dagbok – Måndagen den 27 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tre fotografier).

Mobilen larmade klockan halvåtta även i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.

 

Hade hoppats på strandväder i dag, men det var växlande molnighet och rätt så blåsigt ute, och inte tillräckligt varmt för mig för att lägga mig i bikini på stranden.

 

Däremot var det väl egentligen alldeles utmärkt promenadväder. Men jag kände inte för att promenera i dag. Däremot så kände jag för lite shopping, så jag bestämde mig för det i stället.

 

Först så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen vid halvelvatiden så gick jag iväg till centrum.

 

Och sen så strosade jag runt i centrum i ungefär två timmar. Jag handlade en svart tunn kofta på Axelsons för 150:- kronor. En pytteliten svart handväska i fuskskinn blev det på Kappahl för 130: kronor. Köpte också en scarf på Kappahl i svart, vitt, och silvertrådar för 80:- kronor. Bilder på koftan, väskan, och scarfen kommer i ett separat inlägg.

 

Jag handlade också två stycken kroppslotion med brun-utan-sol-effekt på Apoteket. En eyeliner och en parfym köpte jag på Åhléns. Men dom kommer det inga bilder på.

 

Tittade på lite allt möjligt, och provade några andra saker, men det blev inga mer inköp.

 

Mamma ringde och frågade om jag ville komma och fika på deras balkong, och det ville jag så klart. Tänkte köpa med mig en blomma, men jag köpte med mig två askar med hallon från Torget istället.

 

 

Sen så satt jag på mammas och pappas balkong i ungefär en och en halv timme och fikade, åt hallon, och pratade.

 

 

På vägen hem så gick jag förbi Torget igen, och så handlade jag jordgubbar, bigarråer, och gröna vindruvor med mig hem. (Druvorna åt jag upp innan jag fotograferade).

 

 

När jag kom hem så höll jag först på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så satte jag mig med datorn på vår övre balkong.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0