Dagens Dagbok – Onsdagen den 1 juli 2009 – Kvällen.

Jag fortsatte sen att sitta på balkongen och njuta av den underbara kvällen. Började att läsa en ny bok: ”Jag saknar dig, jag saknar dig!” av Peter Pohl & Kinna Gieth, och läste också sen senare på kvällen ut boken. Varvade förstås som alltid med datorstunder.

 

Borzko kom hem igen från sin mamma vid sjutiden. Han gjorde mig då sällskap på balkongen och satt och läste i sin bok.

 

Och kvällen var så otroligt skön, så vi hade ingen lust att gå in från balkongen, utan satt kvar där hela kvällen. Jag började på en tredje bok i dag: ”Mitt nya jag” av Sophie Kinsella.

 

När klockan närmade sig elva, så gick vi in från balkongen. Borzko satte sig då i vardagsrummet och fortsatte att läsa.

 

Jag satte mig i bilen, och så åkte jag för att hämta upp Jenny på jobbet. Hon slutade klockan elva i kväll, och skulle sova hos oss i Farsta i kväll.

 

Vid halvtolv så kom hon iväg från jobbet, och vi var hemma i Farsta vid kvart i tolv. Jag, Borzko, och Jenny satt då och pratade i någon halvtimme i köket.

 

Jimmy hade kommit hem från jobbet vid elvatiden, ätit, duschat, och gått och lagt sig.

 


 

 Nu är klockan kvart över tolv. Jimmy sover. Jenny har precis gått och lagt sig för att sova i sitt gamla rum. Och Borzko och jag ska snart gå och lägga oss.

 

I morgon så ska Jenny vara här i Farsta med mig och Borzko på förmiddagen. Vi ska sola och bada. Sen så kör jag henne till jobbet när hon börjar klockan två.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0