Dagens Dagbok – Söndagen den 19 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med fem fotografier).


I morse så larmade mobilen redan klockan fem. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Klockan sex så gick Jimmy upp, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr, så åt vi frukost tillsammans.

 

Sen vid halvsju så stack vi båda två iväg i hans bil, och så åkte vi till Norrviken. Jenny och hennes kompisar sov där tillsammans i natt, och vi skulle hämta upp dom där vid sjutiden, för att skjutsa dom till Arlanda. En annan mamma kom också och hämtade, eftersom dom var fem stycken.

 

Vi släppte av dom vid Arlanda och kramades hej då, där vid halvåttatiden. Jag har redan tidigare bloggat ett inlägg med två fotografier som jag tog på Arlanda, och här är länken till det inlägget.

 

Jimmy och jag åkte sen hemåt igen, och vi var hemma vid strax efter åtta. Jimmy satte sig då vid datorn på sitt rum en stund. Och jag satte mig också vid datorn en stund. Bloggade inlägget med fotona på tjejerna från Arlanda, och jag bloggade också ett inlägg om min nya mobil, Nokia N97, och här är länken till det inlägget.

 

Klockan nio så larmade Borzkos mobil och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr och åt frukost.

 

Sen så tillbringade vi alla tre förmiddagen åt veckostädning och storhandling. Vi dammsög, torkade golven, städade toaletten och badrummet, städade av båda balkongerna, bytte och tvättade lakan + handdukar, med mera.

 

Jimmy och jag tog en sväng till ut med hans bil också.

 

 

Först så åkte vi till OKQ8 och tankade.

 

 

Och sen så åkte vi till Willys i Länna för lite storhandling. Men vi handlade faktiskt ovanligt lite i dag. För ”bara” åttahundra kronor.

 

 

Lite lätt lunch och en fika blev det också sen vid tolvtiden.

 

När vi var färdiga med all städning och annat, så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Borzko satte sig i vardagsrummet och läste i sin bok. Och jag satte mig också i vardagsrummet, fast med datorn.

 

Klockan 13.55 fick jag det här som sms: ”Rullar in till gaten nu!”

 

Och klockan 14.26 fick jag ett mms, med bilden nedanför och den här texten: ”Sooool och sååååååå varmt”

 

 

Och sen klockan 14.36 så mobilbloggade Jenny ett inlägg i sin blogg, och här är länken till det inlägget. Jättekul att det tydligen fungerar för henne att mobilblogga, för det fick vi aldrig att funka när vi var i Turkiet förra året…

 

Så glöm inte bort att kolla in Jennys blogg lite då och då. För hon lär säkert mobilblogga fler gånger. Och hon har ju också sin lilla minidator med sig, så fungerar det bra med Internet så lär hon nog blogga vanligt också.

 

Klockan 17:12 så fick jag nedanstående bild, med följande text: ”Där vi bodde, eller bakom”. Deras transferbuss åkte då förbi bakom hotellet som vi bodde på förra året när vi var i Alyana.

 

 

Vid tretiden sen så åkte Borzko iväg med bilen, hem till sin mamma, på sitt vanliga söndagsbesök.

 

Sen vid fyratiden så åt Jimmy och jag middag. Och efter den så fortsatte han att sitta på sitt rum, framför datorn. Jag började att läsa i en ny bok: ”Tre sekunder” av Roslund & Hellström.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vet väl att det kostar skjortan att skicka mms från turkiet..

2009-07-19 @ 20:02:13
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Ja, jag vet att det är dyrt, både att messa och att ringa från Turkiet. Vi var ju där förra året.

2009-07-19 @ 20:10:59
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Skönt att ni ändå kan ha lite kontakt :-)

2009-07-19 @ 20:45:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, alla sms, mms, och samtal mellan mig och Jenny, oavsett vem som skickar dom eller vem som ringer vem, kommer jag att betala. Jag kommer även att betala dom mms som hon skickar till sin blogg. Jag tycker att det är värt dom pengarna. :-D

2009-07-19 @ 20:50:43
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: susanna

Ja åh vad jag förstår dig! Om man till exempel går ut och äter så kan det ju lätt gå ett par hundralappar på några timmar. Och det är det ju ingen som skulle kommentera eller "varna" för. Att du och dottern kan hålla kontakt under hennes utlandsvistelse ger ju dig massor av glädje dagligen under flera veckor. Det hade verkligen varit värt de pengarna för mig med!

2009-07-19 @ 23:47:35
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Susanna: Där håller jag verkligen med dig! När folk går ut på krogen en kväll, äter mat, dricker en hel del, och tar taxi hem, så kan det ju gå rätt så många hundralappar. Det kanske inte jag skulle lägga mina pengar på. Men att hålla kontakten med Jenny i Turkiet, det lägger jag lätt mina pengar på! :-)

2009-07-20 @ 09:43:47
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0