Dagens Dagbok – Söndagen den 5 juli 2009 – Andra Halvan av Eftermiddagen + Kvällen. (Med fem fotografier).


Vid tvåtiden så åkte jag, Borzko, och Jimmy iväg i bilen. Åkte till Hallunda, och så mötte vi upp med Jenny, Jocke, och Tindra som kom dit med bussen från Tumba. Och sen så gick vi alla sex upp till Borzkos mamma Dragica.

 

Borzkos syster Natalie, hennes man Tihomir, och deras dotter Tina bor där nu när dom är i Sverige på semester från Kroatien.

 

Sen så var vi där i ungefär fem timmar. Vi åt en massa god mat. Vi fikade och åt massor med gott kaffebröd. Vi pratade givetvis massor. Tindra och Tina blev riktigt bra kompisar, och lekte bra ihop, trots att Tina nästan inte kan någon svenska.

 

Jättekul att träffa Natalie, Tihomir, och Tina. Det var två år sedan sist vi sågs. Dom hade med sig presenter till oss alla också, och det var gulligt av dom.

 

Vid åttatiden så åkte vi hemåt. Jag skjutsade hem Jenny, Jocke, och Tindra till Tumba. Jimmy följde också med i bilen. Och Borzko tog tunnelbanan hem till Farsta.

 

När vi kom hem så gick både Borzko och Jimmy och la sig tidigt. Dom ska båda upp tidigt i morgon bitti och jobba. Och båda var lite trötta efter gårdagens festande.

 

Jag satte mig i vardagsrummet, och tillbringade resten av kvällen med datorn och boken.

 

Här kommer fem fotografier från eftermiddagen och kvällen:

 

 


 

 

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Roligt att det går så bra att träffas och ha trevligt ihop, trots att ni inte riktigt förstår varandra alla gånger :-) Fina bilder som vanligt!

2009-07-05 @ 22:54:40
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Tihomir kan ju engelska, så honom kan man ju göra sig lite förstådd med. Tina är ju bara fem, så hon kan ju ingen engelska än, men hon kan lite svenska.

Tack för berömmet om korten.

2009-07-05 @ 23:16:29
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anna

Pratar Jenny o Jimmy kroatiska? Eller är det serbokroatiska som är makens hemspråk? Har ni haft för vana att prata två språk med barnen eller har ni bara prata svenska?

2009-07-06 @ 14:36:37
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anna: Jimmy och Jenny kan ingen kroatiska alls. Och inte jag heller. Borzko var bara sju år när han flyttade till Sverige. Han har alltid pratat svenska med sina barn, så därför kan dom inte kroatiska.

2009-07-06 @ 14:48:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0