Dagens Dagbok – Söndagen den 5 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.

Och även i morse så larmade mobilen klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det förstås sen som vanligt.

 

Borzkos mobil larmade klockan nio, och han gick då upp, och genomgick sina morgonbestyr. Sen så satte han sig en stund och läste i sin bok, eftersom gymmet inte öppnade förrän klockan elva i dag. Och sen vid kvart i elva så gick han iväg bort till Farstahallen för att träna.

 

Jag tillbringade förmiddagen med att varva mellan, lite allmänt hushållsarbete, datorstunder, och bokläsning. Läste ut boken: ”Pesetas” av Mons Kallentoft. Recension finns i separat inlägg som vanligt. Och sen så började jag på en ny bok: ”Iskall hämnd” av Ramona Fransson.

 

Klockan tolv så larmade Jimmys mobil, och han gick då upp. Och så åt han frukost, jag åt lunch, vi tog en fika, och vi hade en pratstund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och efter det så satte han sig framför datorn på sitt rum.

 

Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt då lite lätt lunch, och en fika, och sen så satte han sig och läste i sin bok.

 



Snart så åker vi iväg en sväng under resten av eftermiddagen och kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0