Dagens Dagbok – Torsdagen den 2 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med ett fotografi).

I morse så larmade min mobil klockan sju, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning.

 

Borzko hade gått upp redan halvsju, och han åkte sen iväg vid strax efter sju, för vi hade tid för besiktning av bilen klockan halvåtta.

 

Jimmy hade gått upp klockan fem, och åkt iväg för att jobba

 

Borzko kom hem vid åttatiden igen, och besiktningen hade gått bra.

 

Jenny sov ju i Farsta i natt, och hon hade beställt väckning till klockan halvnio, och hon gick då upp, och sen så åt hon, jag, och Borzko frukost tillsammans.

 

Sen så tog vi bilen, och så åkte vi iväg till Farstastrandsbadet, och vi var där vid halvtiotiden.

 

Vid elvatiden sen så kom även min mamma och pappa dit och gjorde oss sällskap. Och sen så satt vi där alla fem och solade, åt glass, fikade, och pratade. Alla utom min mamma badade också flera gånger.

 

 

Sen vid halvettiden så gick vi alla därifrån. Mamma och pappa gick hem till sig. Borzko gick till gymmet för att träna. Och jag och Jenny åkte hem.

 

Jenny gjorde sig sen i ordning till sitt arbetspass, och vid strax efter ett så åkte vi iväg i bilen, och jag körde henne till jobbet.

 

Släppte av henne utanför jobbet vid halvtvå, och hon skulle sen jobba från två till elva i kväll.

 

När jag kom hem så satte jag mig i skuggan uppe på vår övre balkong, tillsammans med datorn och boken. Vid halvtretiden sen så kom Borzko hem från gymmet, och han gjorde mig då sällskap på balkongen, tillsammans med sin bok.



Kommentarer
Postat av: annebelle

Det är härliga dagar nu! Det ser inte ut att vara så mycket folk där vid badet, stämmer det? Det borde ju vara knökfullt i det här vädret..

2009-07-02 @ 22:12:23
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Annebelle: Ja, det har varit två helt fantastiska veckor nu!



Det är faktiskt rätt så fullt vid badet nu om dagarna. Men det är ett stort bad, och vi ligger rätt så långt från vattnet.

2009-07-02 @ 23:41:23
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0