Dagens Dagbok – Torsdagen den 30 juli 2009 – Kvällen.

Kvällen tillbringades till större delen i vardagsrumssoffan, med boken och datorn.

 

Läste ut boken: ”Fruset ögonblick” av Camilla Ceder. Recension har jag redan bloggat i ett separat inlägg.

 

Resten av kvällen så satt jag med datorn i knäet. Gjorde en bokbeställning på Bokus, och la bud på böcker på Tradera. Men det har jag också tidigare bloggat om.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid sextiden i dag, och Borzko kom hem vid niotiden i dag. Middag åt dom när dom kom hem, och duschade och gjorde sig i ordning gjorde dom förstås också. Resten av kvällen så satt Jimmy på sitt rum framför datorn. Och Borzko läste i sin bok.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Jag har sett att när du läser så är det ofta väldigt stor variation mellan genren på böckerna vilket jag tycker är roligt. Är det medvetet, eller letar du typ bara runt och slumpvis hittar böcker du tycker verkar bra? Ursäkta för en rörig fråga, hoppas du förstår vad jag menar. :)

2009-07-31 @ 11:59:18
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Malin: Ja, jag förstår vad du menar. Och det är ett medvetet val att jag läser så. Jag gillar att variera det jag läser: kriminalromaner, dokumentärer, vanliga romaner, chick litt, ungdomsböcker, biografier, med mera. Och även variera svenskt och utländskt. Jag försöker att variera så mycket jag kan, av det som jag hittar som verkar intressant. Men favoriten är svenska kriminalromaner. :-)

2009-07-31 @ 12:40:45
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0