Dagens Dagbok – Torsdagen den 30 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Efter mina vanliga morgonrutiner så var jag inne och hemma på förmiddagen. Jag höll på med diverse hushållsbestyr här hemma, jag satt lite med datorn, och jag läste lite i min bok. Lite lätt lunch blev det vid halvtolvtiden också.

 

Vid tolvtiden sen så stack jag iväg med bilen. Åkte först bara till centrum och mötte upp med mamma och pappa där. Vi gick till Torget och köpte två buketter med blommor att ta med oss.

 

Sen så åkte vi hem till min systerdotter för att hälsa på i hennes och hennes fästmans nya lägenhet, och för att titta på hennes bebismage. Min syster kom också dit samtidigt med oss.

 

Vi tittade på lägenheten, beundrade hennes fina mage, fikade, och satt och pratade. Min systerson kom också förbi en stund.

 

Efter ungefär en och en halv timme sen, så sa vi hej då och åkte därifrån. Nästa gång vi ses, så har dom kanske en bebis, för hon är beräknad att föda om cirka två veckor.

 

Tyvärr så fotograferade jag ingenting i dag…

 

Jag, mamma och pappa åkte hem till Farsta igen. Åkte först hem till mig, för mamma skulle låna en dammsugare av mig, och pappa skulle låna två böcker av mig. Sen så skjutsade jag dom hem.


Stannade till vid centrum på vägen hem, och var in på Hemköp och handlade två kassar med matvaror.

 

Sen när jag kom hem så blev det återigen lite grejande med allehanda hushållssysslor, och så stunder vid datorn emellanåt, och även lite bokläsning.

 

Middag åt jag i min ensamhet vid halvfemtiden. Och sen så fortsatte jag som tidigare.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Spännande med ny-tillskott i familjen! :-)

2009-07-30 @ 18:44:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det ska bli så roligt, spännande, och mysigt med en liten bebis i släkten! <3 <3 <3

2009-07-30 @ 18:56:27
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0